101 X OPSPOOROPSPOOR. Want verschil moet er zijn.
Wij zijn OPSPOOR. Met 37 scholen is OPSPOOR één van de grote aanbieders van basis- en speciaal onderwijs in de Randstad. Elke dag kiezen honderden medewerkers, duizenden ouders en leerlingen voor ons. Waarom? Daar zijn 101 verschillende antwoorden op.

#1. OPSPOOR is voor TOEKOMSTMAKERS
OPSPOOR bereidt leerlingen voor op een toekomst die ze zelf vorm gaan geven. We weten niet wat de toekomst brengt, maar we zijn wel nieuwsgierig. We geven onze leerlingen de vaardigheden mee om er het allerbeste van te maken: kennis, creativiteit, communicatie, eigen verantwoordelijkheid, een ondernemende en onderzoekende houding en samenwerking. We hebben vertrouwen in ze. Nu en in de toekomst.

#2. Wij weten dat iedereen ergens goed in is.
Bij OPSPOOR vieren we het verschil. In onze leerlingen en ook in onze medewerkers. Want waarom zou je je onderschikken als je je ook kunt onderscheiden? Aanpassen is mooi, maar verrassen nog mooier. Iedereen heeft zijn eigen unieke kwaliteiten en daar bouwen we graag op voort. Want als we onszelf ontwikkelen, vullen we elkaar het beste aan. In ons eentje kunnen we meer dan we denken, samen bijna alles.
OPSPOOR biedt leerlingen én medewerkers de kans om te worden wie ze het beste kunnen zijn. We helpen ze groeien door veel te bieden en genoeg te verwachten. We stimuleren en we dagen uit.

#3. Er is voor iedereen een glansrol weggelegd
Medewerkers krijgen de kans in de rol te groeien die het beste bij ze past. Van de groepsleerkracht die zich specialiseert in orthopedagogiek tot de collega die graag adjunct wil worden. Van de 100 studenten die we opleiden in samenwerking met InHolland tot de managementassistent die straks zelf een office manager nodig heeft. Kom binnen als leraarondersteuner en ontwikkel je op ICT of groei zelfs door tot directeur. Er is voor iedereen een glansrol weggelegd.
Ambitie wordt gewaardeerd. Laat maar zien wat je in huis hebt. Daar heb je zelf het meeste aan, maar ook je collega's én de leerlingen. Door ieders kwaliteiten zo goed mogelijk te benutten, komen we tot topteams op elk van onze scholen.

#4. We durven anders te zijn
OPSPOOR is op zoek naar mensen die hun rol willen pakken. Mensen die ons weten te verrassen en die graag willen groeien. Mensen die goed zijn en nog beter willen worden. Creatievelingen, ondernemers, onderzoekers en eigenwijzen die anders durven zijn. Geen modelburgers, maar rolmodellen die onze leerlingen inspireren hun beste zelf te zijn.

Heb je meer antwoorden nodig? Wacht dan de andere 97 af.

Ben je al overtuigd? Laat het ons weten.
We ontmoeten je graag! 

Leerkrachten aan het woord

"OPSPOOR denkt mee en motiveert"

"Een lerende organisatie met daadkracht, voor mij fijn om voor te werken! Bij OPSPOOR wordt met ons meegedacht over welke kant het onderwijs op kan gaan. Je bent vrij om voorop te lopen en initiatief te tonen." - Medewerker van obs Wijdewormer