Administratief talent KCWE

Wacht niet af wat de toekomst brengt. Maak hem zelf bij OPSPOOR.

Wij zijn OPSPOOR en wij solliciteren naar jouw talent.

Wij zijn ambitieus en zijn altijd in beweging om leerlingen en onszelf verder te brengen. En wij zijn op zoek naar administratieve duizendpoot voor ons Kindcentrum Willem Eggert in Purmerend.

Spreekt jou dit aan? Lees dan even door!
 
…… 0,4 WTF, schaal 7 OOP, werkdagen en werktijden in overleg en per 1 september.

OPSPOOR. Voor TOEKOMSTMAKERS

Leerlingen zijn toekomstmakers. We geven ze alle vaardigheden mee om hun toekomst en de wereld waarin ze leven mede vorm te geven; creativiteit, een ondernemende en onderzoekende houding, samenwerking, communicatie en eigenaarschap. En we vragen ze wat zíj willen leren. We geven leerlingen de ruimte te onderzoeken waar ze goed in zijn. Want ieder kind is uniek en wij helpen ze elke dag opnieuw om hun talenten te ontplooien. We laten ze fouten maken en voelen dat het goed is. We bieden ze uitdagingen en een helpende hand. En we zijn trots voor twee tot ze het zelf kunnen zijn.

En wie ben jij?

We zoeken een echt administratie talent. Je overziet wat er administratief en facilitair gaande en nodig is en anticipeert daarop, liefst voordat er iemand om hulp roept. Je denkt mee en bent niet bang om initiatief te tonen. Dat doe je met gevoel voor de omgeving en de medewerkers die het betreft. Want je hebt behalve goede ideeën ook een gezonde dosis tact. Je ondersteunt onze directeur in administratief, secretarieel, financieel en facilitair werk. Je bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers aan de school en je kunt een knappe brief schrijven, een tijdpad uitstippelen en het bewaken van agenda's is bij jou in goede handen. Je maakt en houdt iedereen aan de afspraken. Zo maak je het werk van anderen lichter en dat van jezelf vooral leuker. En omdat OPSPOOR voor toekomstmakers is, is het vanzelfsprekend dat al onze medewerkers digitaal vaardig zijn. Je bent nieuwsgierig naar de nieuwste techniek en ziet hoe ze de traditionele kunnen aanvullen.

Ligt jouw toekomst bij OPSPOOR?
 
Je kunt natuurlijk afwachten wat de toekomst je brengt. Maar je kunt er ook nu voor kiezen hem zelf te maken. Solliciteer daarom door een mail met motivatie en cv te sturen naar Linda Hanraads via l.hanraads@opspoor.nl. Vanwege de vakantieperiode kun je eventuele vragen het beste per mail stellen.
 

Leerlingen aan het woord

"Trots op onze school"

"Wij zijn trots op onze school omdat we echt met onze tijd mee gaan" - Leerling van obs De Harpoen in Jisp