Administratief talent P&O

Niemand kan alles, maar alles is te leren

OPSPOOR zoekt een administratief multitalent / 24-32 uur per week

Ken jij OPSPOOR? Met 37 scholen in Purmerend en omgeving, honderden medewerkers en duizenden leerlingen, is OPSPOOR één van de grootste aanbieders van basis- en speciaal onderwijs in de Randstad. Wij staan elke dag klaar om onze leerlingen het onderwijs te geven dat ze verdienen. Om dat zo goed mogelijk te doen, hebben wij een topafdeling P&O nodig.

Onze/ afdeling bestaat uit een hoofd P&O, drie adviseurs, twee medewerkers en een P&Officemanager. Samen ondersteunen wij de directeuren in al hun personeelsvraagstukken. Maar wij komen precies één duizendpoot tekort.

Waarom een duizendpoot?

We zoeken iemand die ons én alle medewerkers van OPSPOOR met raad en daad kan bijstaan, ook in complexe trajecten. Iemand die doet wat er nodig is én begrijpt waarom we dat doen. We hebben een kracht nodig die net zo makkelijk uittypt als uitdenkt, in Excel werkt, maar ook excellent samenwerkt en die zowel de administratie, als de ontwikkelingen bijhoudt. Het liefst allemaal tegelijk, zonder in de stress te schieten.

Wie ben jij?

Het gaat ons dus om een echt multitalent. Je bent een denker en een doener. Je vindt het leuk om het anderen nét iets makkelijker te maken. Je bent zorgvuldig, georganiseerd en kunt prioriteiten stellen. Verantwoordelijkheden pak je met twee handen aan en je ziet ze, ver voordat je erop gewezen wordt. Je bent niet iemand die doet wat er gevraagd wordt, maar iemand die zich afvraagt wat we moeten doen. Je neemt initiatief en durft te zeggen wat je denkt. Met humor, als het even kan. Onze afdeling gedijt het best als er gelachen wordt.

HBO werk- en denkniveau is een pré, maar belangrijker is de mentaliteit om daar te komen. Affiniteit met P&O, interesse en doorzettingsvermogen brengen je een heel eind op weg. Ruwe diamanten zijn dus welkom, groeibriljanten ook en reeds gepoetste parels net zo goed. Want niemand kan alles, maar alles is te leren.

Wat bieden we?

Je maakt deel uit van een vernieuwende organisatie met een heel eigen kijk op onderwijs. Verder de leukste collega's, al zeggen we het zelf. We kunnen met elkaar lezen, schrijven, lachen en (als het nodig is) huilen. Je krijgt veel ruimte je te ontwikkelen en waardering voor je kennis en expertise, uiteraard een salaris dat past bij je verantwoordelijkheden en een prima CAO. Want OPSOOR is er voor toekomstmakers.

Ben jij dat leergierige multitalent?

Stuur je sollicitatie voor 3 oktober aan Jeanine Timmerman via sollicitaties@opspoor.nl o.v.v Duizendpoot. Voor vragen bel je naar: 0299-820719.
De eerste gesprekken staan gepland voor 8 en 14 oktober.
 

Leerlingen aan het woord

"De juf is grappig"

"De juffen houden van grapjes en vinden pesten echt niet leuk!" - Leerling van obs De Koningsspil in Oosthuizen