Bovenschoolse IB-er

Wij staan voor goed onderwijs. Maak jij het nog beter?
Wij zijn OPSPOOR. Met 37 scholen één van de grote aanbieders van basis- en speciaal onderwijs in de Randstad. Elke dag kiezen honderden medewerkers, duizenden ouders en leerlingen voor ons. Waarom? Omdat we staan voor kwaliteit.

Deze kwaliteit dragen we elke dag uit en borgen we tot in de details. Wij zijn op zoek naar een bovenschoolse IB-er (0,4 FTE) om ons hierin te ondersteunen.

Want goed onderwijs is als een kinderjas. Eén die lekker moet zitten. Liefst een beetje ruim. OPSPOOR biedt ze in elke denkbare kleur en in zoveel mogelijk verschillende modellen. Borging en ondersteuning is hierin van groot belang, want alleen samen kunnen we iedere leerling de warmte, bescherming en bovendien de ruimte om erin te groeien geven.
We willen dat kinderen trots zijn op hun jas. Hij staat voor alles wat ze kunnen, hebben geleerd en meenemen naar de toekomst. Daarmee komen ze later uitstekend voor de dag.
Onze medewerkers dragen elke dag bij aan die jas. Zij passen hem aan, iedere keer opnieuw, om te zorgen dat hij lekker zit. Nu en later. Om hen en onze leerlingen hierin zo goed mogelijk te ondersteunen, zijn we op zoek naar een bovenschoolse IB-er.

Wat ga je doen?
De bovenschools IB-er informeert en inspireert de intern begeleiders op de scholen aan en voegt kwaliteit en samenhang toe. Zo kunnen de IB-ers op onze scholen op het hoogste niveau presteren. Je houdt zicht op de vruchten die het afwerpt en stuurt bij waar nodig.  

Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel de IB-ers binnen OPSPOOR als voor hoofd OnderwijsOndersteuning en het College van Bestuur. Je bent de schakel en de wegwijzer. Je houdt overzicht en geeft vorm.

Kortom: je hebt de gespreksvaardigheden om te communiceren op verschillende niveaus, de moed om te veranderen, de diplomatie om mensen te verbinden, het overzicht om de juiste keuzes te maken en de onderzoeksvaardigheden om OPSPOOR op spoor te houden. Goed onderwijs voor toekomstmakers.

Goed je te ontmoeten
Ben jij onze nieuwe bovenschools IB-er? Dan ontmoeten we je graag. Solliciteer door een mail met motivatie en cv te sturen naar f.serne@opspoor.nl

Contact opnemen

* Verplichte velden

 

Leerkrachten aan het woord

"OPSPOOR denkt mee en motiveert"

"Een lerende organisatie met daadkracht, voor mij fijn om voor te werken! Bij OPSPOOR wordt met ons meegedacht over welke kant het onderwijs op kan gaan. Je bent vrij om voorop te lopen en initiatief te tonen." - Medewerker van obs Wijdewormer