Tijdelijke communicatiemedewerker

Een schoolvoorbeeld van heldere taal?

OPSPOOR zoekt naar een tijdelijke medewerker communicatie
Communicatie is een tweepersoonsklus. Minimaal. Daarom zoekt onze beleidsmedewerker tijdelijk een collega. Iemand die samen met haar zorgt dat de boodschap van OPSPOOR tot ver in de toekomst hoorbaar is.

OPSPOOR. Voor TOEKOMSTMAKERS
Wij zien leerlingen als toekomstmakers. We geven ze alle vaardigheden mee om hun toekomst zelf vorm te geven. Creativiteit, een ondernemende en onderzoekende houding, samenwerking, communicatie en eigenaarschap.
Van onze medewerkers, onderwijsgevend én -ondersteunend, vragen we ongeveer hetzelfde. We zijn altijd op zoek naar mensen die eigenwijs genoeg zijn om de gebaande paden te verlaten, maar ook bereid om samen met anderen de beste weg te vinden.

Wat verwachten we van jou?
Een communicatiemedewerker bij OPSPOOR moet lekker praktisch zijn. Geen oeverloos gepraat, maar snelle actie en heldere interactie. Je spart met je collega en samen komen jullie tot nieuwe ideeën. Je bent niet bang voor een heen- en weerwoord. We zoeken iemand die een afgeronde relevante opleiding heeft en enige ervaring heeft opgedaan. Je bent thuis in sociale media en weet hoe je onze doelgroep bereikt. Bovendien heb je zin om het net even anders te doen dan je altijd hebt gedaan.

Nieuwe koers
OPSPOOR vaart communicatief een nieuwe koers. Dit is je kans om te pionieren. Probeer nieuwe dingen uit, verleg grenzen en gooi dat roer om. Wij willen ons onderscheiden van anderen. Als jij dat ook wil en zo'n 2,5 dag per week beschikbaar bent, moet je hier zijn.

Je solliciteert door een mail te sturen naar Jeanine Timmerman via sollicitaties@opspoor.nl o.v.v tijdelijke medewerker communicatie. Neem voor vragen contact op met Noor van Doesburg via n.vandoesburg@opspoor.nl.
 

Ouders aan het woord

"We voelen ons veilig op school"

"Het veilige klimaat binnen de klas van mijn zoon ervaar ik als zeer prettig. De manier waarop deze klas en ouders al sinds groep 3 met elkaar omgaan is hartverwarmend." - Ouder van obs De Delta in Purmerend