Managementassistent College van Bestuur

Laat je niet gek maken
OPSPOOR zoekt een managementassistent3 voor het College van Bestuur
Wij zijn OPSPOOR, een van de grootste aanbieders van basisonderwijs en (V)SO in de Randstad. Op 37 scholen in Purmerend en omgeving, geven we elke dag het beste van onszelf aan duizenden toekomstmakers. Voor ons College van Bestuur en hun secretaris/communicatieadviseur zoeken wij een MA. Niet gewoon een goede, maar een managementassistent tot de macht 3.

Tot de macht 3?
OPSPOOR is een grote organisatie die constant in beweging is. We willen uitproberen, blijven leren en innoveren. We hebben ideeŽn, visies en de drive om onderwijs beter te maken dan het ooit is geweest. Om al die energie in goede banen te leiden, hebben we iemand nodig die de boel overziet. Van agenda's tot processen en van nu tot de lange termijn. Dat betekent dat je alles vastlegt, maar ook dat je meedenkt, gevraagd en ongevraagd adviseert en eenieder aan zijn jasje trekt die te snel gaat. Je bent sparringpartner van niveau. Omdat er drie mensen zijn die op jou vertrouwen, stel je prioriteiten, verbind je de vragen van de een met de antwoorden van de ander en kun je snel schakelen tussen ieders 'eigen aardigheden'. †

Wie ben je?
De managementassistent die wij zoeken heeft persoonlijkheid. Je durft te zeggen wat je denkt en te vragen wat je nodig hebt om OPSPOOR op spoor te houden. Daarin ben je doortastend. Je houdt iedereen erbij en geeft waar nodig duwtjes in de goede richting. Je bent door de wol geverfd, je brieven zijn uiteraard foutloos en helder en je communicatieve vaardigheden zijn top. Je bent een ware wizard in Office 365 en navigeert je collega's moeiteloos door het document management systeem. Daarbij ben je geduldig, enthousiast en flexibel. Je collega's, het CvB en de secretaris kunnen te allen tijde op je bouwen.

Solliciteren?
Ben jij onze nieuwe collega? Stuur je sollicitatie aan†Noor van Doesburg o.v.v†Managementassistent via secretariaat@opspoor.nl. Voor vragen kun je ook het beste mailen.

Leerlingen aan het woord

"Zelf een onderzoek starten"

"Ik vind het leuk om zelf een onderzoek te starten om antwoord op mijn vraag te krijgen. Anders komt het uit een boek en weet ik niet of het wel ťcht waar is!" - Leerling van obs H.M. Van Randwijkschool in Ilpendam