Managementassistent DKC Het Parelhof

DKC Het Parelhof zoekt een managementassistent voor 0.8-1.0 fte.

Over DKC Het Parelhof
Het Parelhof is een Dalton Kindcentrum in Purmer-Noord. Onderdeel van het kindcentrum is Openbare Daltonbasisschool het Parelhof. Een uitstekende omgeving om te ontdekken waar je goed in bent en wat je het liefste doet. Of het nu creatief, sociaal, of intellectueel is, wij dagen uit en geven kinderen het vertrouwen om zich zo breed mogelijk te ontwikkelen. In vrijheid en verantwoordelijkheid. Parels groeien vanzelf, maar wij laten ze graag zo hard mogelijk glanzen.

Wil je direct solliciteren? Reageer dan via deze link.
Of neem dan contact op met onze directeuren Ellen Scherpenzeel/Joke Sibie
via telefoonnummer: 0299-640610.

Wie ben je?
De managementassistent die wij zoeken heeft persoonlijkheid. Je durft te zeggen wat je denkt en te vragen wat je nodig hebt om DKC Het Parelhof op spoor te houden. Daarin ben je doortastend. Je houdt iedereen erbij en geeft waar nodig duwtjes in de goede richting. Je bent door de wol geverfd, je brieven zijn uiteraard foutloos en helder en je communicatieve vaardigheden zijn top. Je maakt programma's met betrekking tot de financiële administratie vlot eigen. Daarbij ben je geduldig, enthousiast en flexibel. De leerlingen, de ouders, je collega's en het management van DKC Het Parelhof kunnen te allen tijde op je bouwen.

Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas?

Contact opnemen

* Verplichte velden


 

Ouders aan het woord

"We voelen ons veilig op school"

"Het veilige klimaat binnen de klas van mijn zoon ervaar ik als zeer prettig. De manier waarop deze klas en ouders al sinds groep 3 met elkaar omgaan is hartverwarmend." - Ouder van obs De Delta in Purmerend