Medewerker kwaliteit en bovenschools IB-er


Wij staan voor goed onderwijs. Maak jij het nog beter?
Wij zijn OPSPOOR. Met 37 scholen één van de grote aanbieders van basis- en speciaal onderwijs in de Randstad. Elke dag kiezen honderden medewerkers, duizenden ouders en leerlingen voor ons. Waarom? Omdat we staan voor kwaliteit.
Goed onderwijs is als een kinderjas. Eén die lekker moet zitten. Liefst een beetje ruim. OPSPOOR biedt ze in elke denkbare kleur en in zoveel mogelijk verschillende modellen. Samen geven we iedere leerling de warmte, bescherming en bovendien de ruimte om erin te groeien. We willen dat kinderen trots zijn op hun jas. Hij staat voor alles wat ze kunnen, hebben geleerd en meenemen naar de toekomst. Daarmee komen ze later uitstekend voor de dag.

De kracht van twee of alles in één
Onze medewerkers dragen elke dag bij aan die jas. Zij passen hem aan, iedere keer opnieuw, om te zorgen dat hij lekker zit. Nu en later. Om ze daarin zo goed mogelijk te ondersteunen, zijn we op zoek naar
  • een medewerker kwaliteit
  • een bovenschoolse IB-er
  • óf iemand die de kwaliteiten voor beide functies in zich heeft.
Wat ga je doen?
  • Wij maken goed onderwijs, neem jij ons de maat? Als medewerker kwaliteit houd je je bezig met het (door)ontwikkelen van ons kwaliteitsbeleid. Je zet onderzoek uit, verzorgt periodieke en incidentele kwaliteitsrapportages, analyseert de resultaten en bespreekt ze met de betrokkenen en samen groeien wij verder.
  • De bovenschools IB-er informeert en inspireert de intern begeleiders op de scholen aan en voegt kwaliteit en samenhang toe. Zo kunnen de IB-ers op onze scholen op het hoogste niveau presteren. Je houdt zicht op de vruchten die het afwerpt en stuurt bij waar nodig.  
Voor beide functies heb je de gespreksvaardigheden om te communiceren op verschillende niveaus, de moed om te veranderen, de diplomatie om mensen te verbinden, het overzicht om de juiste keuzes te maken en de onderzoeksvaardigheden om OPSPOOR op spoor te houden. Goed onderwijs voor toekomstmakers.

Goed je te ontmoeten
Heb jij een medewerker kwaliteit in je? Een bovenschools IB-er? En anders allebei? Dan ontmoeten we je graag. Solliciteer dan voor 7 juni door een mail met motivatie en cv te sturen naar f.serne@opspoor.nl.
 

Leerkrachten aan het woord

"OPSPOOR denkt mee en motiveert"

"Een lerende organisatie met daadkracht, voor mij fijn om voor te werken! Bij OPSPOOR wordt met ons meegedacht over welke kant het onderwijs op kan gaan. Je bent vrij om voorop te lopen en initiatief te tonen." - Medewerker van obs Wijdewormer