Medewerkers Facilitair Bedrijf

Elke dag diensten bewijzen?

OPSPOOR heeft vacatures op de afdeling Facilitair Bedrijf
We zoeken een medewerker inkoop en contractbeheer (WTF 0,6) en een senior medewerker huisvesting (WTF 1,0),

OPSPOOR. Voor TOEKOMSTMAKERS
Onze leerlingen maken de toekomst. Wij geven ze alle vaardigheden mee om die toekomst zelf vorm te geven. Creativiteit, een ondernemende en onderzoekende houding, samenwerking, communicatie en eigenaarschap.
Van onze medewerkers, onderwijsgevend én -ondersteunend, vragen we net zoiets. We zijn altijd op zoek naar mensen met nieuwe ideeën, die het lef hebben ze uit te voeren. Ze verstaan hun vak, en hebben oren voor de wereld om hen heen. Bovendien stellen ze het belang van de leerlingen en hun collega's voorop.

Facilitair Bedrijf
Toekomst maken vraagt de beste omstandigheden. Of dat nu in stenen is of in randvoorwaarden. De afdeling Facilitair Bedrijf bestaat uit inkoop, huisvesting, en ict-beheer. Samen zorgen we dat onze medewerkers alles tot hun beschikking hebben om hun werk goed te doen.
De afdeling Facilitair Bedrijf is een afdeling in opbouw. Door onze expertise samen te voegen, kunnen we de 37 scholen van OPSPOOR zo goed mogelijk van dienst zijn. We zijn een jonge afdeling met nog een hele toekomst voor ons. Die geven we zelf vorm door nieuw beleid te schrijven en dat te toetsen aan de praktijk. Onze teamleden zijn van het type Praten én Poetsen; we doen wat nodig is. Als het even kan met humor en enthousiasme. We vullen en voelen elkaar uitstekend aan. Het enige wat we nu nog missen zijn jullie.

Huisvesting
Een senior medewerker huisvesting coördineert verbouw, nieuwbouw en onderhoud en ontwikkelt de plannen voor de lange termijn. Je bent aanspreekpunt en afspraakhouder en bewaakt de kwaliteit. Je kent de wet en de weg in de wereld van de bouw.  Je bent een fixer. Altijd de juiste m/v op de juiste plaats. Met een telefoon in je ene hand en een schroevendraaier in de andere, sta je de schoolleider bij met passende oplossingen.

Inkoop en contractbeheer
Een medewerker inkoop en contractbeheer zorgt dat het net ontwikkelde inkoopbeleid bij iedereen tussen de oren zit, leidt aanbestedingsprocedures en stelt (raam)contracten op. Je bent een Piet Precies (m/v) als het om de regels gaat, bijt je vast in je opdracht, maar bent ook flexibel als dat nodig is. Je vraagt je altijd af of het beter kan en zorgt dat we kunnen rekenen op de beste leveranciers tegen het gunstigste budget. Je zorgt dat schoolleiders je kennen en meteen aan je denken als ze iets nodig hebben. Je bent die ene collega met de nodige kennis en ervaring, die toch graag overlegt. Door krachten en contracten te bundelen zorg je dat iedereen er beter van wordt.

Kunnen we op je bouwen? Je solliciteert door een mail te sturen naar Jeanine Timmerman via sollicitaties@opspoor.nl o.v.v de vacaturenaam. Neem voor vragen contact op met m.hubelmeijer@opspoor.nl.
 

Ouders aan het woord

"De school biedt een veilige, maar toch uitdagende omgeving"

"De school heeft bewezen niet bang te zijn voor verandering en probeert het beste uit het eigen team, kinderen en de ouders te halen." - Ouder van obs De Koningsspil in Oosthuizen