OBS De Delta

OBS De Delta zoekt per 1 augustus ..........

….... 1,0 FTE L10 leerkracht voor midden-en bovenbouw (groep 6-7-8)
…..... 0,8 FTE L10 leerkracht (vervanging) voor midden- en bovenbouw (groep 6-7-8)
Neem contact op met onze directeur voor meer informatie omtrent de vervanging.

De school…..
Leren lukt het best als je goed in je vel zit. Daarom vinden we het op obs De Delta belangrijk dat iedereen zichzelf mag zijn. En mag worden. Want ontdekken waar je goed in bent en hoe je daar ng beter in wordt, is het leukste wat er is. De Delta is een basisschool waar leerlingen, leerkrachten en ouders zich veilig voelen. We vertellen elkaar wat er goed gaat en spreken elkaar aan als dat even niet zo is. Zo houden we de sfeer prettig en open en krijgt ieder kind de kans zijn beste zelf te zijn.

Reageer hier direct met je motivatie en cv.

En jij? Waar ben jij goed in? We zouden wel gek zijn als we alleen mensen aannemen die aan hetzelfde profiel voldoen. OPSPOOR is divers en dat willen we graag zo houden. Daarom willen we weten waar jij goed in bent. Een creatieve eigenwijs? Laat je horen. Regelneef met humor? We zien je graag. Techie met gevoel voor de omgeving? Mail ons. Want met jouw talent kun je zomaar precies degene zijn die n van onze teams compleet maakt. Dus werk je in het onderwijs, maar ben je toe aan het volgende level? Werk je in een ander veld, maar weet je stiekem allang dat je lot ergens anders ligt? Lees dan nog even door.

En wij? Wij dagen je uit! Weet jij wat de toekomst brengt? Nee? Wij ook niet. Daarom zoeken we mensen met lef en een open vizier. Leerkrachten, onderwijsassistenten en IB-ers die verder kijken. Die onverschrokken zijn. Want de kennis van nu is morgen achterhaald. Technologie ontwikkelt zich in een razend tempo en de samenleving verandert. Bij OPSPOOR stellen we ons dan ook de vraag: Hoe bereid je kinderen voor op een toekomst die we nog niet kennen?

Ligt jouw toekomst bij ons? Kijk jij verder? Want verder kijken betekent vooruit denken, ook al kun je niet voorspellen. Het betekent verder dan je neus lang is en ruim buiten alle boxen. Verder kijken is op ontdekkingsreis gaan en zorgen dat je op alles bent voorbereid. Verder kijken is een visie ontwikkelen en weten dat je hem bij moet stellen. Want onderwijs daagt je uit. Als het makkelijk was, zou iedereen het kunnen.

Durf jij de uitdaging aan? Neem dan direct contact op met onze directeur Fred van der Lee. Via deze link of op zijn mobiele nummer 06-14244169

Download hier de gehele vacature
Ga terug naar het overzicht

Leerlingen aan het woord

"Trots op onze school"

"Wij zijn trots op onze school omdat we echt met onze tijd mee gaan" - Leerling van obs De Harpoen in Jisp