OBS De Eendragt

 Obs De Eendragt zoekt per 1 augustus...

..... 0,8 FTE L10 Leerkracht bovenbouw (groep 5,6,7)

De school:
De Eendragt is een openbare basisschool die staat voor goed onderwijs binnen een rijke leer- en taalomgeving. Dat kan alleen op een veilige plek waar kinderen die vrijheid, ruimte en structuur krijgen om op ontdekkingstocht te gaan. Zo verwerven ze de kennis en de sociale vaardigheden die ze nu en in de toekomst nodig hebben. Dat nemen we serieus, maar bieden we met plezier. Taal is bij ons de basis van het onderwijs, taal is immers communiceren. We hebben continu aandacht voor taal- en leesonderwijs met een doorgaande lijn voor groep 1 t/m 8. De Eendragt is een Vreedzame school. Leerlingen worden gezien, hebben een stem en leren zelfstandig conflicten oplossen. We willen dat iedereen zich thuis voelt, elke dag. Door met een persoonlijke begroeting te beginnen laten we dagelijks zien dat iedereen er zijn mag. Welkom op De Eendragt.

Reageer hier direct met je motivatie en cv.
 
En jij? Waar ben jij goed in?
We zouden wel gek zijn als we alleen mensen aannemen die aan hetzelfde profiel voldoen. OPSPOOR is divers en dat willen we graag zo houden. Daarom willen we weten waar jij goed in bent. Een creatieve eigenwijs? Laat je horen. Regelneef met humor? We zien je graag. Computervirtuoos met gevoel voor de omgeving? Mail ons. Want met jouw talent kun je zomaar precies degene zijn die één van onze teams compleet maakt. Dus werk je in het onderwijs, maar ben je toe aan het volgende level? Werk je in een ander veld, maar weet je stiekem allang dat je lot ergens anders ligt? Lees dan nog even door.

En wij? Wij dagen je uit
Weet jij wat de toekomst brengt? Nee? Wij ook niet. Daarom zoeken we mensen met lef en een open vizier. Leerkrachten, onderwijsassistenten en IB-ers die verder kijken. Die onverschrokken zijn. Want de kennis van nu is morgen achterhaald. Technologie ontwikkelt zich in een razend tempo en de samenleving verandert. Bij OPSPOOR stellen we ons dan ook de vraag: Hoe bereid je kinderen voor op een toekomst die we nog niet kennen?

Ligt jouw toekomst bij ons?
Kijk jij verder? Want verder kijken betekent vooruit denken, ook al kun je niet voorspellen. Het betekent verder dan je neus lang is en ruim buiten alle boxen. Verder kijken is op ontdekkingsreis gaan en zorgen dat je op alles bent voorbereid. Verder kijken is een visie ontwikkelen en weten dat je hem bij moet stellen. Want onderwijs daagt je uit. Als het makkelijk was, zou iedereen het kunnen.

Durf jij de uitdaging aan? Neem dan direct contact op met onze Joke Sibie. Via deze link of op haar mobiele nummer 06-2145.1793.


Ga terug naar het overzicht

Leerlingen aan het woord

"Zelf een onderzoek starten"

"Ik vind het leuk om zelf een onderzoek te starten om antwoord op mijn vraag te krijgen. Anders komt het uit een boek en weet ik niet of het wel écht waar is!" - Leerling van obs H.M. Van Randwijkschool in Ilpendam