OBS De Kweekvijver

OBS De Kweekvijver zoekt per 1 augustus ….

….. 1,0 leerkracht FTE L10 middenbouw/bovenbouw (groep 5-7)

De school….
Steengoed onderwijs is zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt z'n kansen en talenten maximaal te benutten. Zo denken wij er op De Kweekvijver over. Onze school in Oostzaan is al 350 jaar dé kweekvijver voor talent. En omdat alle kinderen anders zijn, vinden we het belangrijk om ze allemaal die begeleiding te geven waarmee ze hun allerbeste zelf kunnen worden. Naast de kernvakken taal, lezen en rekenen besteden we veel aandacht aan muziek, kunst en cultuur. Want creativiteit is de beste basis voor een nog onbekende, maar veelbelovende toekomst. We zijn een Vreedzame school en trots op onze leerlingen. We zorgen met elkaar en voor elkaar, want iedereen hoort erbij.

Reageer hier direct met je motivatie en cv.
 
En jij? Waar ben jij goed in?
We zouden wel gek zijn als we alleen mensen aannemen die aan hetzelfde profiel voldoen. OPSPOOR is divers en dat willen we graag zo houden. Daarom willen we weten waar jij goed in bent. Een creatieve eigenwijs? Laat je horen. Regelneef met humor? We zien je graag. Techie met gevoel voor de omgeving? Mail ons. Want met jouw talent kun je zomaar precies degene zijn die één van onze teams compleet maakt. Dus werk je in het onderwijs, maar ben je toe aan het volgende level? Werk je in een ander veld, maar weet je stiekem allang dat je lot ergens anders ligt? Lees dan nog even door.

En wij? Wij dagen je uit!
Weet jij wat de toekomst brengt? Nee? Wij ook niet. Daarom zoeken we mensen met lef en een open vizier. Leerkrachten, onderwijsassistenten en IB-ers die verder kijken. Die onverschrokken zijn. Want de kennis van nu is morgen achterhaald. Technologie ontwikkelt zich in een razend tempo en de samenleving verandert. Bij OPSPOOR stellen we ons dan ook de vraag: Hoe bereid je kinderen voor op een toekomst die we nog niet kennen?

Ligt jouw toekomst bij ons?
Kijk jij verder? Want verder kijken betekent vooruit denken, ook al kun je niet voorspellen. Het betekent verder dan je neus lang is en ruim buiten alle boxen. Verder kijken is op ontdekkingsreis gaan en zorgen dat je op alles bent voorbereid. Verder kijken is een visie ontwikkelen en weten dat je hem bij moet stellen. Want onderwijs daagt je uit. Als het makkelijk was, zou iedereen het kunnen.

Durf jij de uitdaging aan? Neem dan direct contact op met onze directeur Willemeyne Kamerbeek. Via deze link of op haar mobiele nummer 06-14451997

Download hier de gehele vacature
Ga terug naar het overzicht
 

Leerkrachten aan het woord

"OPSPOOR denkt mee en motiveert"

"Een lerende organisatie met daadkracht, voor mij fijn om voor te werken! Bij OPSPOOR wordt met ons meegedacht over welke kant het onderwijs op kan gaan. Je bent vrij om voorop te lopen en initiatief te tonen." - Medewerker van obs Wijdewormer