OBS De Wagemaker

Obs De Wagemaker zoekt per 1 augustus …….


0.6 FTE L10 leerkracht (vervanging zwangerschapsverlof van de zomer tot kerst voor een midden-/bovenbouw groep)

Mogelijk na de kerst zicht op vast.

Neem contact op met de directie voor toelichting m.b.t. vervanging.


De school:
Op De Wagemakerschool is iedereen welkom. Niet voor niks staan leerkrachten en de directeur elke morgen aan de deur om alle leerlingen en ouders een fijne dag te wensen. Dat zie je terug in ons onderwijs. Iedereen krijgt eigen aandacht en les op het niveau dat past bij de talenten van het kind. De Wagemakerschool is een gezellige buurtschool waar leerlingen worden voorbereid op de wereld daarbuiten. Daarbij hebben we oog voor de vaardigheden van de toekomst. We stimuleren samenwerking, zelfstandigheid en creativiteit en maken leerlingen wegwijs in cultuur, digitale vaardigheden, natuur en techniek. Zo maken ze hun eigen toekomst. Duurzaamheid en gezondheid zijn daarbij speerpunten. Want door voor onszelf, elkaar en de wereld om ons heen te zorgen, stellen we diezelfde toekomst veilig.

Reageer hier direct met je motivatie en cv.

En jij? Waar ben jij goed in?
We zouden wel gek zijn als we alleen mensen aannemen die aan hetzelfde profiel voldoen. OPSPOOR is divers en dat willen we graag zo houden. Daarom willen we weten waar jij goed in bent. Een creatieve eigenwijs? Laat je horen. Een regelaar met humor? We zien je graag. Een techneut met gevoel voor de omgeving? Mail ons. Want met jouw talent kun je zomaar precies degene zijn die één van onze teams compleet maakt. Dus werk je in het onderwijs, maar ben je toe aan het volgende level? Werk je in een ander veld, maar weet je stiekem allang dat je lot ergens anders ligt? Lees dan nog even door.

En wij? Wij dagen je uit
Weet jij wat de toekomst brengt? Nee? Wij ook niet. Daarom zoeken we mensen met lef en een open vizier. Leerkrachten, onderwijsassistenten en IB-ers die verder kijken. Die onverschrokken zijn. Want de kennis van nu is morgen achterhaald. Technologie ontwikkelt zich in een razend tempo en de samenleving verandert. Bij OPSPOOR stellen we ons dan ook de vraag: Hoe bereid je kinderen voor op een toekomst die we nog niet kennen?

Ligt jouw toekomst bij ons?
Kijk jij verder? Want verder kijken betekent vooruit denken, ook al kun je niet voorspellen. Het betekent verder dan je neus lang is en ruim buiten alle boxen. Verder kijken is op ontdekkingsreis gaan en zorgen dat je op alles bent voorbereid. Verder kijken is een visie ontwikkelen en weten dat je hem bij moet stellen. Want onderwijs daagt je uit. Als het makkelijk was, zou iedereen het kunnen.

Durf jij de uitdaging aan? Neem dan direct contact op met onze directeur René Straatmijer. Via deze link of op zijn mobiele nummer 06-25158063.

Download hier de gehele vacature
Ga terug naar het overzicht

 

Leerlingen aan het woord

"Zelf een onderzoek starten"

"Ik vind het leuk om zelf een onderzoek te starten om antwoord op mijn vraag te krijgen. Anders komt het uit een boek en weet ik niet of het wel écht waar is!" - Leerling van obs H.M. Van Randwijkschool in Ilpendam