OBS H.M. van Randwijkschool

OBS De H.M. van Randwijk zoekt per 1 augustus ….....

…… 0,6 FTE L10 leerkracht voor groep 4-5 (vervanging)*
…… 0,2 FTE L10 Leerkracht voor groep 8
 
* Neem contact op met de directeur voor toelichting m.b.t. de vervanging.

De school…..
Een ware wereldschool in Ilpendam. Dat is de H.M. van Randwijkschool. Want hier krijgen leerlingen de kans om de wereld te ontdekken in de veilige en gemoedelijke sfeer van een betrokken school met betrokken ouders. Onderzoekend leren is daarbij essentieel. De leerlingen geven hun eigen leerproces vorm en worden daarbij ondersteund door vakbekwame leerkrachten, moderne (digitale) middelen en nieuwe media. Samen met de ouders geven we ze de ruimte en het vertrouwen om hun talenten te ontplooien, of ze nou sociaal-emotioneel, creatief, cognitief of fysiek zijn. Want het zijn juist die talenten waarmee ze op hun allerbest zijn in de wereld van morgen.

Reageer hier direct met je motivatie en cv.

En jij? Waar ben jij goed in?
We zouden wel gek zijn als we alleen mensen aannemen die aan hetzelfde profiel voldoen. OPSPOOR is divers en dat willen we graag zo houden. Daarom willen we weten waar jij goed in bent. Een creatieve eigenwijs? Laat je horen. Regelneef met humor? We zien je graag. Techie met gevoel voor de omgeving? Mail ons. Want met jouw talent kun je zomaar precies degene zijn die één van onze teams compleet maakt. Dus werk je in het onderwijs, maar ben je toe aan het volgende level? Werk je in een ander veld, maar weet je stiekem allang dat je lot ergens anders ligt? Lees dan nog even door.

En wij? Wij dagen je uit!
Weet jij wat de toekomst brengt? Nee? Wij ook niet. Daarom zoeken we mensen met lef en een open vizier. Leerkrachten, onderwijsassistenten en IB-ers die verder kijken. Die onverschrokken zijn. Want de kennis van nu is morgen achterhaald. Technologie ontwikkelt zich in een razend tempo en de samenleving verandert. Bij OPSPOOR stellen we ons dan ook de vraag: Hoe bereid je kinderen voor op een toekomst die we nog niet kennen?

Ligt jouw toekomst bij ons?
Kijk jij verder? Want verder kijken betekent vooruit denken, ook al kun je niet voorspellen. Het betekent verder dan je neus lang is en ruim buiten alle boxen. Verder kijken is op ontdekkingsreis gaan en zorgen dat je op alles bent voorbereid. Verder kijken is een visie ontwikkelen en weten dat je hem bij moet stellen. Want onderwijs daagt je uit. Als het makkelijk was, zou iedereen het kunnen.

Durf jij de uitdaging aan? Neem dan direct contact op met onze directeur Anita Lammers Via deze link of op haar mobiele nummer 06-19015693.


Download hier de gehele vacature
Ga terug naar het overzicht
 

Leerlingen aan het woord

"De juf is grappig"

"De juffen houden van grapjes en vinden pesten echt niet leuk!" - Leerling van obs De Koningsspil in Oosthuizen