OBS Het Kwartet

Obs De Het Kwartet zoekt per direct voor Obs Middelie ......

Leekracht L11, 1,0 WTF voor midden- of bovenbouw 


De leerkracht is 1 dag in de week ambulant om de taken van coördinator voor 1 van de scholen uit te voeren.

Het team heeft oog voor het individuele kind en is: 

  • Enthousiast en positief 
  • Kwaliteit en ontwikkelingsgericht 
  • Verbindend en onderzoekend 

Onze nieuwe collega is flexibel, zelfstandig en wil graag: 

  • Kwartet breed samenwerken 
  • Thematisch werken 
  • Meewerken aan de verdere ontwikkeling van onze scholen 
  • Werken in combinatiegroepen
  • Zorgen voor een uitdagend leerklimaat

Verder is het van belang dat je over uitstekende communicatieve eigenschappen beschikt. Als coördinator ben je eerste aanspreekpunt van zowel ouders als het team. Je zorgt voor de dagelijkse organisatorische zaken, denkt in het MT mee over het beleid en bent in staat om het team mee te nemen in de ontwikkelingen.

Wil je direct solliciteren? Reageer dan zsm via deze link. 
Of neem dan contact op met onze directeur Mariska Buizer via telefoonnummer: 06-51307309.

Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Klasse
We zoeken collega's die eigenwijs genoeg zijn om meer te willen. Want juist buiten de gebaande paden ligt de toekomst. OPSPOOR klapt graag uit de school (of in ieder geval uit het klaslokaal). We zijn altijd bezig met onderwijs opnieuw vorm te geven zodat iedere leerling tot zijn recht komt. Individueel, in groepjes of door alle leerjaren heen. We zoeken geen mensen voor de klas, maar klasse mensen. Mensen met dezelfde ondernemende, creatieve geest als we onze leerlingen gunnen. Mensen die goed zijn met IT, maar nog beter willen worden. Mensen ook, die samenwerken en het belang van de leerling voorop stellen.

Solliciteren
Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas? Neem dan direct contact op met onze directeur Mariska Buizer. Via deze link of op telefoonnummer: 06-51307309.

Ouders aan het woord

"We voelen ons veilig op school"

"Het veilige klimaat binnen de klas van mijn zoon ervaar ik als zeer prettig. De manier waarop deze klas en ouders al sinds groep 3 met elkaar omgaan is hartverwarmend." - Ouder van obs De Delta in Purmerend