OBS Het Kwartet

Obs De Het Kwartet zoekt voor ......

....  Obs 't Tilletje 0,4 FTE (maandag en dinsdag) groep 7/8
....  Obs Meester Haye 0,6 - 1,0 FTE groep 1/2 (vervanging ivm zwangerschapsverlof met mogelijkheid tot 2 dagen vast na verlof)

 

De school: 

Het Kwartet bestaat uit vier openbare basisscholen in de groene en waterrijke regio Zeevang. Op openbare basisschool Meester Haye zijn de leerlingen trots op wat ze kunnen en delen dat graag met de rest van de school én met de buurt. Op De Middelie gaan sfeer en saamhorigheid hand en hand. De betrokkenheid van leerkrachten, leerlingen en ouders is groot. Op De Prinses Beatrix wordt groepsdoorbrekend gewerkt, waardoor alle leerlingen en leerkrachten elkaar kennen. Klein en groot helpt, vertrouwt en respecteert elkaar. Op 't Tilletje leren kinderen spelend en ontdekkend in een groene omgeving en in samenwerking met omwonenden. Ze gaan met plezier naar school.

Door de krachten te bundelen maakt Het Kwartet onderwijs efficiënt en waardevol. En daar plukken onze leerlingen de vruchten van. We leren ze zelfstandig te zijn en verantwoordelijkheid te nemen. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hun omgeving. We bieden ze onderwijs dat past bij nu en vooral ook bij later. Met vaardigheden voor de 21e eeuw en de houding van een wereldburger. De leerlingen krijgen de ruimte om op hun eigen manier ontdekkend en onderzoekend te leren. Spelenderwijs en uitdagend. Zo krijgen ze vertrouwen in wat ze kunnen en wat hun talenten zijn.
Reageer hier direct met je motivatie en cv.

En jij? Waar ben jij goed in?
We zouden wel gek zijn als we alleen mensen aannemen die aan hetzelfde profiel voldoen. OPSPOOR is divers en dat willen we graag zo houden. Daarom willen we weten waar jij goed in bent. Een creatieve eigenwijs? Laat je horen. Regelneef met humor? We zien je graag. Techie met gevoel voor de omgeving? Mail ons. Want met jouw talent kun je zomaar precies degene zijn die één van onze teams compleet maakt. Dus werk je in het onderwijs, maar ben je toe aan het volgende level? Werk je in een ander veld, maar weet je stiekem allang dat je lot ergens anders ligt? Lees dan nog even door.

En wij? Wij dagen je uit
Weet jij wat de toekomst brengt? Nee? Wij ook niet. Daarom zoeken we mensen met lef en een open vizier. Leerkrachten, onderwijsassistenten en IB-ers die verder kijken. Die onverschrokken zijn. Want de kennis van nu is morgen achterhaald. Technologie ontwikkelt zich in een razend tempo en de samenleving verandert. Bij OPSPOOR stellen we ons dan ook de vraag: Hoe bereid je kinderen voor op een toekomst die we nog niet kennen?

Ligt jouw toekomst bij ons?
Kijk jij verder? Want verder kijken betekent vooruit denken, ook al kun je niet voorspellen. Het betekent verder dan je neus lang is en ruim buiten alle boxen. Verder kijken is op ontdekkingsreis gaan en zorgen dat je op alles bent voorbereid. Verder kijken is een visie ontwikkelen en weten dat je hem bij moet stellen. Want onderwijs daagt je uit. Als het makkelijk was, zou iedereen het kunnen.

Durf jij de uitdaging aan? Neem dan direct contact op met onze directeur Mariska Buizer. Via deze link of op haar mobiele nummer 06-51307309.


Ga terug naar het overzicht
 

Ouders aan het woord

"We voelen ons veilig op school"

"Het veilige klimaat binnen de klas van mijn zoon ervaar ik als zeer prettig. De manier waarop deze klas en ouders al sinds groep 3 met elkaar omgaan is hartverwarmend." - Ouder van obs De Delta in Purmerend