OBS De Ranonkel

 Obs De Ranonkel zoekt …

……. 0,8 leerkracht L10 unit 6/7/8, (vervanging vanaf herfstvakantie)


Neem contact op met onze directeur voor meer informatie omtrent deze vervanging.

De school……
"Ik kan het. Ik kan het zelf. Ik hoor erbij." Dat is obs De Ranonkel in een notendop. Obs De Ranonkel is een openbare basisschool waar leerlingen de wereld ontmoeten door te spelen, te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen. We richten ons op competenties (Ik kan het), autonomie (Ik kan het zelf) en op de relatie met anderen (Ik hoor erbij). Want leren gaat nou eenmaal beter als je plezier hebt en succes ervaart. We zetten in op de vaardigheden van de 21e eeuw en zorgen dat ze goed voorbereid de samenleving ingaan. Op obs De Ranonkel is iedereen welkom. We bieden een veilige omgeving waarbinnen leerlingen worden uitgedaagd hun eigen talenten te ontdekken en ontplooien. Ze mogen zichzelf zijn en trots op wat ze kunnen.

Reageer hier direct met je motivatie en cv.

En jij? Waar ben jij goed in?
We zouden wel gek zijn als we alleen mensen aannemen die aan hetzelfde profiel voldoen. OPSPOOR is divers en dat willen we graag zo houden. Daarom willen we weten waar jij goed in bent. Een creatieve eigenwijs? Laat je horen. Regelneef met humor? We zien je graag. Computervirtuoos met gevoel voor de omgeving? Mail ons. Want met jouw talent kun je zomaar precies degene zijn die één van onze teams compleet maakt. Dus werk je in het onderwijs, maar ben je toe aan het volgende level? Werk je in een ander veld, maar weet je stiekem allang dat je lot ergens anders ligt? Lees dan nog even door.

En wij? Wij dagen je uit
Weet jij wat de toekomst brengt? Nee? Wij ook niet. Daarom zoeken we mensen met lef en een open vizier. Leerkrachten, onderwijsassistenten en IB-ers die verder kijken. Die onverschrokken zijn. Want de kennis van nu is morgen achterhaald. Technologie ontwikkelt zich in een razend tempo en de samenleving verandert. Bij OPSPOOR stellen we ons dan ook de vraag: Hoe bereid je kinderen voor op een toekomst die we nog niet kennen?

Ligt jouw toekomst bij ons?
Kijk jij verder? Want verder kijken betekent vooruit denken, ook al kun je niet voorspellen. Het betekent verder dan je neus lang is en ruim buiten alle boxen. Verder kijken is op ontdekkingsreis gaan en zorgen dat je op alles bent voorbereid. Verder kijken is een visie ontwikkelen en weten dat je hem bij moet stellen. Want onderwijs daagt je uit. Als het makkelijk was, zou iedereen het kunnen.

Durf jij de uitdaging aan? Neem dan direct contact op met onze directeur Daphne Ayi. Via deze link of op haar mobiele nummer 06-24854795.

Download hier de gehele vacature
Ga terug naar het overzicht

Ouders aan het woord

"We voelen ons veilig op school"

"Het veilige klimaat binnen de klas van mijn zoon ervaar ik als zeer prettig. De manier waarop deze klas en ouders al sinds groep 3 met elkaar omgaan is hartverwarmend." - Ouder van obs De Delta in Purmerend