OBS 't Pierement

OBS 't Pierement zoekt per 1 augustus ..........
 
…....   0,4 FTE L10 leerkracht voor middenbouw (groep 5-6)

De school…..
't Pierement is een kleinschalige school met een prima sfeer en een ruim schoolplein. Kinderen komen er met plezier naartoe om zichzelf en de wereld om hen heen te leren kennen. Bij wereldverkenning wordt er gewerkt vanuit thema's.  Op deze wijze wordt de nieuwgierigheid van kinderen geprikkeld en worden zij uitgedaagd om op onderzoek uit te gaan. Zo halen ze meer uit hun onderwijs. 't Pierement is een Vreedzame school. Dat betekent dat iedereen een stem heeft en verantwoordelijkheid voelt voor het wel en wee van de school. Leerkrachten, leerlingen en ouders gaan op een positieve manier met elkaar om en zorgen dat iedereen zich thuis voelt. Daarmee leggen we de basis voor onbezorgd leren en een onbezorgd later.
 
Reageer hier direct met je motivatie en cv.
 
En jij? Waar ben jij goed in? Als we alleen mensen aannemen die aan hetzelfde profiel voldoen. OPSPOOR is divers en dat willen we graag zo houden. Daarom willen we weten waar jij goed in bent. Een creatieve eigenwijs? Laat je horen. Regelneef met humor? We zien je graag. Computervirtuoos met gevoel voor de omgeving? Mail ons. Want met jouw talent kun je zomaar precies degene zijn die één van onze teams compleet maakt. Dus werk je in het onderwijs, maar ben je toe aan het volgende level? Werk je in een ander veld, maar weet je stiekem allang dat je lot ergens anders ligt? Lees dan nog even door.
 
En wij? Wij dagen je uit! Weet jij wat de toekomst brengt? Nee? Wij ook niet. Daarom zoeken we mensen met lef en een open vizier. Leerkrachten, onderwijsassistenten en IB-ers die verder kijken. Die onverschrokken zijn. Want de kennis van nu is morgen achterhaald. Technologie ontwikkelt zich in een razend tempo en de samenleving verandert. Bij OPSPOOR stellen we ons dan ook de vraag: Hoe bereid je kinderen voor op een toekomst die we nog niet kennen?
Ligt jouw toekomst bij ons? Kijk jij verder? Want verder kijken betekent vooruit denken, ook al kun je niet voorspellen. Het betekent verder dan je neus lang is en ruim buiten alle boxen. Verder kijken is op ontdekkingsreis gaan en zorgen dat je op alles bent voorbereid. Verder kijken is een visie ontwikkelen en weten dat je hem bij moet stellen. Want onderwijs daagt je uit. Als het makkelijk was, zou iedereen het kunnen.

Durf jij de uitdaging aan? Neem dan direct contact op met onze directeur Fred van der Lee. Via deze link of op zijn mobiele nummer 06-14244169

Download hier de gehele vacature

 

Leerlingen aan het woord

"De juf is grappig"

"De juffen houden van grapjes en vinden pesten echt niet leuk!" - Leerling van obs De Koningsspil in Oosthuizen