Senior medewerker Huisvesting

Kunnen we op je bouwen?
OPSPOOR zoekt een senior medewerker huisvesting, 1,0 fte
Ken jij OPSPOOR al? Wij bieden elke dag onderwijs aan duizenden leerlingen, verdeeld over 37 scholen in en rond Purmerend. Samen met hen bouwen we aan de toekomst en daar hebben we jou bij nodig.

Facilitair Bedrijf
Toekomst maken vraagt namelijk om de beste omstandigheden. Of dat nu in stenen is of in randvoorwaarden. De afdeling Facilitair Bedrijf bestaat uit inkoop, huisvesting, ict en ondersteuning. Samen zorgen we dat onze medewerkers alles tot hun beschikking hebben om hun werk goed te doen.
De afdeling Facilitair Bedrijf is een afdeling in opbouw. Door onze expertise samen te voegen, kunnen we de scholen zo goed mogelijk van dienst zijn. We zijn een jong team met nog een hele toekomst voor ons. Onze teamleden zijn van het type Praten én Poetsen; we doen wat nodig is. Als het even kan met humor en enthousiasme. We vullen en voelen elkaar uitstekend aan. Het enige wat we nu nog missen ben jij.

Huisvesting
Een senior medewerker huisvesting coördineert verbouw, nieuwbouw en onderhoud en ontwikkelt de plannen voor de lange termijn. Je bent het aanspreekpunt en de afspraakhouder en bewaakt de kwaliteit. Je kent de wet en de weg in de wereld van de bouw. Je voornaamste pet is dan ook je bouwhelm, maar als dat nodig is, weet je de weg naar kantoor. Je spreekt vloeiend Bouwplaats en kunt dat vertalen voor je collega's achter het bureau. Op korte termijn ben je een fixer. Altijd de juiste m/v op de juiste plaats. Met een telefoon in je ene hand en een schroevendraaier in de andere, sta je de directeuren bij met passende oplossingen. Op lange termijn bouw je net zo hard aan relaties als aan renovaties en zet je steeds weer nieuwe projecten in de steigers.

Kunnen we op je bouwen? Je solliciteert door een mail te sturen naar Jeanine Timmerman via sollicitaties@opspoor.nl o.v.v Toekomstbouwer. Neem voor vragen contact op met m.hubelmeijer@opspoor.nl.

Ouders aan het woord

"De school biedt een veilige, maar toch uitdagende omgeving"

"De school heeft bewezen niet bang te zijn voor verandering en probeert het beste uit het eigen team, kinderen en de ouders te halen." - Ouder van obs De Koningsspil in Oosthuizen