Solliciteer direct

Wacht niet af wat de toekomst brengt. Maak hem zelf bij OPSPOOR.

Wij zijn OPSPOOR. En wij halen uit iedereen het beste voor de toekomst. Want we zijn ambitieus. Wij zijn altijd in beweging om leerlingen en onszelf verder te brengen. Het maakt en houdt ons OPSPOOR. Werken bij OPSPOOR is dan ook gegarandeerd roestvrij.

Dus werk je in het onderwijs, maar ben je toe aan het volgende level? Werk je in een ander veld, maar weet je stiekem allang dat je lot ergens anders ligt? Lees dan even door.

Wij solliciteren naar jouw talent

37 scholen, 37 teams en duizenden kinderen. We zouden wel gek zijn als we alleen mensen aannemen die aan hetzelfde profiel voldoen. OPSPOOR is divers en dat willen we graag zo houden. Daarom willen we weten waar jij goed in bent. Een creatieve eigenwijs? Laat je horen. Regelneef met humor? We zien je graag. Techie met gevoel voor de omgeving? Mail ons. Want met jouw talent kun je zomaar precies degene zijn die n van onze teams compleet maakt.

We dagen je uit

Weet jij wat de toekomst brengt? Nee? Wij ook niet. Daarom zoeken we mensen met lef en een open vizier. Leerkrachten, onderwijsassistenten en IB-ers die verder kijken. Die onverschrokken zijn. Want de kennis van nu is morgen achterhaald. Technologie ontwikkelt zich in een razend tempo en de samenleving verandert. Bij OPSPOOR stellen we ons dan ook de vraag: Hoe bereid je kinderen voor op een toekomst die we nog niet kennen?
Verder kijken betekent vooruit denken, ook al kun je niet voorspellen. Het betekent verder dan je neus lang is en ruim buiten alle boxen. Verder kijken is op ontdekkingsreis gaan en zorgen dat je op alles bent voorbereid. To boldly go where no man has gone before. Een wegversperring zie je als een horde. Met tegenvallers beweeg je mee. Verder kijken is een visie ontwikkelen en weten dat je hem bij moet stellen. Want onderwijs daagt je uit. Als het makkelijk was, zou iedereen het kunnen.

OPSPOOR. Voor TOEKOMSTMAKERS

Leerlingen zijn toekomstmakers. We geven ze alle vaardigheden mee om hun toekomst en de wereld waarin ze leven mede vorm te geven; creativiteit, een ondernemende en onderzoekende houding, samenwerking, communicatie en eigenaarschap. En we vragen ze wat zj willen leren. We geven leerlingen de ruimte te onderzoeken waar ze goed in zijn. Want ieder kind is uniek en wij helpen ze elke dag opnieuw om hun talenten te ontplooien. We laten ze fouten maken en voelen dat het goed is. We bieden ze uitdagingen en een helpende hand. En we zijn trots voor twee tot ze het zelf kunnen zijn.

Dat vraagt om medewerkers met meesterschap.

Meesterschap?

Je bent meester in je vak, ook als je juf, IB-er of onderwijsassistent bent, wanneer je bereid bent naar jezelf te kijken. Wij zijn op zoek naar mensen die reflectief zijn en willen groeien. En sterker: wij groeien graag met je mee. Goed functioneren wordt beloond met een plek waar je talent ng beter tot zijn recht komt. Daar wordt iedereen beter van. Bij OPSPOOR werken mensen met dezelfde vaardigheden die we onze leerlingen meegeven. Want ook zij zijn toekomstmakers. We zoeken de samenwerkers, de andersdenkenden, ontdekkers en pioniers. Mensen die nieuwsgierig zijn en willen blijven leren. Aan en met leerlingen. Aan en met elkaar. Dt is meesterschap.

Ligt jouw toekomst bij OPSPOOR?

Je kunt natuurlijk afwachten wat de toekomst je brengt. Maar je kunt er ook nu voor kiezen hem zelf te maken. Solliciteer naar een functie als leerkracht, onderwijsassistent of IB-er door een mail met motivatie en cv te sturen naar Jeanine Timmerman via sollicitaties@opspoor.nl. Voor vragen bel je naar 0299-820900 (doorkiesnummer -1-).

Leerlingen aan het woord

"Trots op onze school"

"Wij zijn trots op onze school omdat we echt met onze tijd mee gaan" - Leerling van obs De Harpoen in Jisp