Vacature conciėrge

Wij zoeken facilitaire hulp voor onze leerlingen, ons team en ons gebouw
Obs De Fuut zoekt per direct een conciėrge, 0.5 fte, schaal 4.

In het onderwijs is geen dag hetzelfde en dat vind jij heel erg leuk. Jij bent namelijk servicegericht en hulpvaardig. Herken jij je in de volgende omschrijving?
Je weet hoe een kopieermachine werkt of hoe je een storingsdienst kunt inschakelen als je hulp nodig hebt. Je kunt zelf kleine reparaties uitvoeren aan het gebouw en je draait je hand er niet voor om als er iets opgehangen moet worden in de klassen. Je kunt leerlingen helpen als zij gevallen zijn of een kopietje nodig hebben. Jij neemt de telefoon op, verbindt door of handelt zelf. Je kunt om een boodschap gestuurd worden en leveranciers te woord staan.
Kortom: je bent met recht de gastheer/gastvrouw van onze school!

Hebben wij jou hierboven juist omschreven? Vind jij het heel leuk om te werken in een dynamische omgeving? Vind jij het juist prima dat geen dag hetzelfde is? En denk jij in uitdagingen en oplossingen? Dan ontmoeten wij je graag!

Over obs De Fuut
Obs De Fuut, dat is leren met lef. Want wij zijn constant in beweging en bieden avontuurlijk onderwijs. In het gebouw en onze vernieuwende buitenruimte hebben de leerlingen volop mogelijkheden tot bewegen, ontdekken en samenwerken. We hebben graag dat leren leuk is en dat iedereen zich thuis voelt.

Wil je solliciteren of meer informatie
We ontvangen graag jouw sollicitatiebrief (met cv) via remco.homan@opspoor.nl. Voor meer informatie betreffende vacature kun je ook telefonisch contact opnemen met Remco Homan op 0299-367136.

Ouders aan het woord

"We voelen ons veilig op school"

"Het veilige klimaat binnen de klas van mijn zoon ervaar ik als zeer prettig. De manier waarop deze klas en ouders al sinds groep 3 met elkaar omgaan is hartverwarmend." - Ouder van obs De Delta in Purmerend