Op de groei. Werken bij OPSPOOR

Steek je talent in een nieuwe jas!

Ken jij OPSPOOR? Wij bieden elke dag onderwijs aan duizenden toekomstmakers. Stuk voor stuk kanjers, al zeggen we het zelf. Maar wat we eigenlijk willen weten is: wie ben jij? Binnenkort hebben we vacatures voor leerkrachten, leraarondersteuners en onderwijsassistenten. We maken graag nu al kennis met alle onderwijze types die klaar zijn voor de volgende stap. Een nieuwe stap mag trouwens ook: hbo'ers zijn van harte welkom om een nieuwe richting in te slaan. Geschiktheid betekent een contract en al direct meedingen in de eerste sollicitatieronde met interne sollicitanten.

OPSPOOR. Voor toekomstmakers
37 scholen, honderden medewerkers en duizenden leerlingen in Purmerend en omgeving. OPSPOOR is één van de grote aanbieders van basis- en speciaal onderwijs in de Randstad. Wij geloven dat we leerlingen moeten voorbereiden op een toekomst die ze zelf vorm gaan geven. We weten niet wat de toekomst brengt, maar we zijn nieuwsgierig en geven onze leerlingen de vaardigheden mee om er het beste van te maken: kennis, creativiteit, een ondernemende en onderzoekende houding, samenwerking, communicatie en eigenaarschap.

Klasse
We zoeken leerkrachten, leraarondersteuners en onderwijsassistenten die eigenwijs genoeg zijn om meer te willen. Want juist buiten de gebaande paden ligt de toekomst. OPSPOOR klapt graag uit de school (of in ieder geval uit het klaslokaal). We zijn altijd bezig het onderwijs opnieuw vorm te geven zodat iedere leerling tot zijn recht komt. Individueel, in groepjes of door alle leerjaren heen. We zoeken geen mensen voor de klas, we zoeken klasse mensen. Mensen met dezelfde ondernemende, creatieve geest als we onze leerlingen gunnen. Mensen die goed zijn met IT, maar nog beter willen worden. Mensen ook, die samenwerken en het belang van de leerling voorop stellen. Én mensen die zien dat niet ieder kind in dezelfde jas past.  

Dezelfde jas?
Goed onderwijs is als een kinderjas. Eén die lekker moet zitten. Liefst een beetje ruim. OPSPOOR biedt ze in elke denkbare kleur en in zoveel mogelijk verschillende modellen. Samen geven we iedere leerling de warmte, bescherming en bovendien de ruimte om erin te groeien. We willen dat kinderen trots zijn op hun jas. Hij staat voor alles wat ze kunnen, hebben geleerd en meenemen naar de toekomst. Daarmee komen ze later uitstekend voor de dag.

En jij?
Zoveel leerlingen, zoveel leerkrachten. We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Solliciteren
Benieuwd geworden naar OPSPOOR? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas? Solliciteer dan door een mail met motivatie en cv te sturen naar sollicitaties@opspoor.nl o.v.v vacatures 21/22.  

Leerlingen aan het woord

"Trots op onze school"

"Wij zijn trots op onze school omdat we echt met onze tijd mee gaan" - Leerling van obs De Harpoen in Jisp