Vacature bovenschoolse opleider

Wij zijn OPSPOOR, een van de grootste aanbieders van basisonderwijs, speciaal basisonderwijs en (V)SO in de Randstad. Op 37 scholen in Purmerend en omgeving, werken we elke dag met passie voor onderwijs aan de ontwikkeling van duizenden leerlingen.
 

OPSPOOR zoekt een bovenschoolse opleider, 0.8 fte
Binnen OPSPOOR werken we aan een duurzame ontwikkeling door van en met elkaar te leren. Door samen te onderzoeken, te reflecteren en te innoveren willen we komen tot de best opgeleide professionals, die onze leerlingen begeleiden in het worden van TOEKOMSTMAKERS. Het team van bovenschoolse opleiders is op zoek naar versterking bij het vormgeven van opleiden binnen OPSPOOR.

Ben jij de vierde bovenschoolse opleider die wij zoeken?

Wat ga je doen?
Is het ontwikkelen en verzorgen van het opleiden op onze scholen iets voor jou? Kan je daarbij vooruitkijken? Lees dan snel verder!

Je bent er voor studenten, startende leerkrachten, praktijkbegeleiders, werkplekopleiders en schoolleiders. Je coacht en begeleidt op de werkplek en geeft daarnaast workshops en studiemiddagen. Je bent actief in diverse netwerken binnen OPSPOOR om het opleiden verder vorm te geven, uit te bouwen en om de kwaliteit te bewaken. Het samen opleiden van aanstaande leerkrachten gaat niet zonder een goede samenwerking tussen de praktijk en het opleidingsinstituut. Als bovenschoolse opleider werk je daarom samen met de pabo van Inholland en de iPabo om toekomstige leerkrachten op te leiden. Daarnaast werk je met deze pabo's aan het curriculum en neem je deel aan werkveldbijeenkomsten, waarin je ervaringen uitwisselt met andere besturen uit de regio. Binnen deze functie werk je nauw samen met je collega's en hebt tegelijkertijd de autonomie over je eigen agenda.

Wie ben jij?

  • Je hebt een Masteropleiding gevolgd en bent (indien nog niet gedaan) bereid een post hbo-traject schoolopleider & werkveldassessor af te ronden.
  • Je hebt ervaring als leerkracht.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring als opleider of coach.
  • Je brengt een breed onderwijsperspectief met je mee.
  • Je bent in staat om het onderzoekend vermogen bij jezelf en anderen aan te zetten (koppeling theorie en praktijk/ brug bouwer).
  • Je bent een ontwikkelaar. Je durft buiten de gebaande paden te denken en bent in staat landelijke ontwikkelingen te vertalen naar de onderwijspraktijk.
  • Je kan op jezelf, anderen en processen reflecteren.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wat bieden wij? 
Vanaf de eerste dag ben je onderdeel van een zeer bevlogen, betrokken en warm opleidingsteam dat bestaat uit drie bovenschoolse schoolopleiders en een opleidingscoördinator. Binnen jouw werkplek is er ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast ontvang je een salaris op niveau, alle benodigde professionaliseringsmogelijkheden en een arbeidsovereenkomst van een jaar met uitzicht op verlenging. Inschaling is daarbij afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring. 

Ben jij de bovenschoolse opleider die wij zoeken? Laat het ons weten!
Stuur je motivatie en cv voor 19 april naar jeanine.timmerman@opspoor.nl o.v.v vacature Bovenschoolse Opleider. Voor vragen bel je naar 0299-820919. De eerste sollicitatiegesprekken worden in de week van 9 tot 13 mei.

Leerlingen aan het woord

"De juf is grappig"

"De juffen houden van grapjes en vinden pesten echt niet leuk!" - Leerling van obs De Koningsspil in Oosthuizen