Obs De Havenrakkers

Nieuwsgierigheid, verwondering en verrassing vormen de basis voor kennis.

Obs De Havenrakkers zoekt voor schooljaar 2021-2022 een leerkracht L10, 0.4 WTF, voor twee dagen per week. Vind jij het leuk om in verschillende groepen les te geven?

Over obs De Havenrakkers

Nieuwsgierigheid, verwondering en verrassing vormen de basis voor kennis. Dat is het uitgangspunt op obs De Havenrakkers. Een gemoedelijke dorpsschool in Broek in Waterland, waar gewerkt wordt met de nieuwste lesmethoden en leermiddelen. Kinderen leren hier op hun eigen niveau en ontwikkelen zich op hun eigen manier. Wij bieden ze daarvoor een plek waar plezier, respect en positiviteit voorop staan. Fouten maken is een goed idee en de weg tussen niet weten en weten de leukste die je kunt bewandelen.

Wil je direct solliciteren? Reageer dan via deze link.
Of neem dan contact op met onze directeur Peter Bakker via telefoonnummer: 020-4031847.

Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Klasse
We zoeken collega's die eigenwijs genoeg zijn om meer te willen. Want juist buiten de gebaande paden ligt de toekomst. OPSPOOR klapt graag uit de school (of in ieder geval uit het klaslokaal). We zijn altijd bezig met onderwijs opnieuw vorm te geven zodat iedere leerling tot zijn recht komt. Individueel, in groepjes of door alle leerjaren heen. We zoeken geen mensen voor de klas, maar klasse mensen. Mensen met dezelfde ondernemende, creatieve geest als we onze leerlingen gunnen. Mensen die goed zijn met IT, maar nog beter willen worden. Mensen ook, die samenwerken en het belang van de leerling voorop stellen.

Solliciteren
Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas? Neem dan direct contact op met onze directeur Peter Bakker. Via deze link of op telefoonnummer: 020-4031847.

Leerlingen aan het woord

"Zelf een onderzoek starten"

"Ik vind het leuk om zelf een onderzoek te starten om antwoord op mijn vraag te krijgen. Anders komt het uit een boek en weet ik niet of het wel écht waar is!" - Leerling van obs H.M. Van Randwijkschool in Ilpendam