Obs De Piramide

Ben jij betrokken en respectvol naar leerlingen, ouders en andere collega's? Dan zoeken wij jou!
Obs De Piramide zoekt voor schooljaar 2021-2022 een intern begeleider, 0.6 WTF. Op obs De Piramide ontvangen medewerkers 8% extra salaris als achterstandsschool. Doordat we een school zijn in opbouw heb je echt invloed op het mede ontwikkelen van vooruitstrevend onderwijs, gericht op de toekomst. Is dat wat bij jou past? 

Over obs De Piramide
Iedereen is anders en dat maakt alles mooier. Obs De Piramide is dé openbare basisschool van Edam-Volendam. We zijn een gezonde en Vreedzame School waar leerlingen goed worden voorbereid op de samenleving van nu en van de toekomst. We hebben veel aandacht voor taal, culturele diversiteit, zelfstandig leren, samenwerken en ICT en geven onze leerlingen daarmee een knapzak mee waar ze de rest van hun leven mee voort kunnen. Dat doen we binnen een duidelijke onderwijsstructuur waar alle basiskennis aan bod komt. De leerkrachten zijn betrokken en respectvol naar leerlingen, ouders en elkaar en geven daarmee het goede voorbeeld. Want op De Piramide is iedereen gelijk, juist omdat ieder mens anders is. 

Wil je direct solliciteren? Reageer dan via deze link.
Of neem dan contact op met onze directeur Remco Homan via telefoonnummer: 0299-367136.


Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Klasse
We zoeken collega's die eigenwijs genoeg zijn om meer te willen. Want juist buiten de gebaande paden ligt de toekomst. OPSPOOR klapt graag uit de school (of in ieder geval uit het klaslokaal). We zijn altijd bezig met onderwijs opnieuw vorm te geven zodat iedere leerling tot zijn recht komt. Individueel, in groepjes of door alle leerjaren heen. We zoeken geen mensen voor de klas, maar klasse mensen. Mensen met dezelfde ondernemende, creatieve geest als we onze leerlingen gunnen. Mensen die goed zijn met IT, maar nog beter willen worden. Mensen ook, die samenwerken en het belang van de leerling voorop stellen.

Solliciteren
Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas? Neem dan direct contact op met onze directeur Remco Homan. Via deze link of op telefoonnummer: 0299-367136.

Leerlingen aan het woord

"Zelf een onderzoek starten"

"Ik vind het leuk om zelf een onderzoek te starten om antwoord op mijn vraag te krijgen. Anders komt het uit een boek en weet ik niet of het wel écht waar is!" - Leerling van obs H.M. Van Randwijkschool in Ilpendam