Directeur obs De Wagemakerschool

Sta jij open voor de toekomst?
OPSPOOR zoekt een nieuwe directeur voor 0,6 fte
Ken je OPSPOOR al? Wij bieden elke dag onderwijs aan duizenden leerlingen, verdeeld over 37 scholen in en rond Purmerend. Voor De Wagemakerschool†in Landsmeer zoeken we een nieuwe directeur. Iemand die open staat voor anderen, voor verandering ťn voor de toekomst.

De Wagemakerschool is een openbare basisschool waar iedereen welkom is. Leerkrachten en directeur staan dan ook elke morgen aan de deur om ouders en leerlingen een fijne dag te wensen.

OPSPOOR. Voor TOEKOMSTMAKERS
We zijn een gezellige buurtschool, maar bereiden leerlingen wel voor op de wereld daarbuiten. Dat zie je terug in ons onderwijs. Alle leerlingen krijgen aandacht en les op het niveau dat het best aansluit bij de talenten van het kind. We stimuleren samenwerking, zelfstandigheid†en†creativiteit. We†maken leerlingen wegwijs in†cultuur,†digitale vaardigheden, natuur en techniek.†Zo maken ze hun eigen toekomst.†

Wij zoeken een directeur die letterlijk en figuurlijk bij de deur staat. Iemand die zichtbaar en benaderbaar is - het gezicht van de school - maar ook bereid is de deur open te zetten voor goede ideeŽn, veranderingen en mooie samenwerkingen. Deze directeur treedt naar buiten om de verbinding te leggen met andere scholen en andere partners in bijvoorbeeld de kinderopvang. Het moet iemand zijn die ramen durft te sluiten, zodat andere opengaan.

Onze nieuwe directeur is enthousiast en bereid te luisteren. Hij/zij staat open voor feedback van ouders, collega's en de MR en weet hun inbreng op waarde te schatten. We zijn op zoek naar iemand die de toekomst met open vizier tegemoet treedt.

De Wagemakerschool is een vreedzame school, met veel aandacht voor duurzaamheid en gezondheid. Want door†voor†onszelf,†elkaar en de wereld om ons heen†te zorgen, stellen†we de†toekomst veilig.†We zoeken een directeur die deze visie omarmt.

Solliciteren
Ben jij de directeur die deuren opent die anders gesloten blijven? Solliciteer dan voor 24 mei door een mail met motivatie en cv te sturen naar jeanine.timmerman@opspoor.nl o.v.v Open d(irect)eur. Voor vragen bel je naar 0299-820919.

Contact opnemen

* Verplichte velden

Ouders aan het woord

"We voelen ons veilig op school"

"Het veilige klimaat binnen de klas van mijn zoon ervaar ik als zeer prettig. De manier waarop deze klas en ouders al sinds groep 3 met elkaar omgaan is hartverwarmend." - Ouder van obs De Delta in Purmerend