Kindcentrum Willem Eggert

Iedereen is anders, dus mag iedereen zijn eigen pad en tempo volgen. Geldt dit ook voor jou?
Kindcentrum Willem Eggert zoekt met de ingangsdatum van 1 augustus 2022 een leerkracht L10, 1.0 fte, unit 1-2. Zowel parttime als fulltime mogelijkheden.

Over Kindcentrum Willem Eggert
Op†Kindcentrum†Willem Eggert komen onderwijs en kinderopvang samen in een gezamenlijke†visie.†Hier komen elke dag 300 kinderen†bij elkaar†om te spelen en te leren†in de veilige en gezellige sfeer van een dorpsschool. Op†Kindcentrum†Willem Eggert†werken de leerlingen met moderne lesmethodes en vanaf groep 4 met†Snappet, een digitaal onderwijsprogramma dat elk kind†les op maat biedt. Want iedereen is anders en dus mag iedereen†zijn eigen pad en tempo gaan.†We zijn ambitieus op†Kindcentrum Willem Eggert.†Naast het beste onderwijs op cognitief gebied,†willen we leerlingen de mogelijkheid geven zich breder te ontwikkelen.†We werken aan een aanbod op†het gebied van digitale geletterdheid,†oriŽntatie op jezelf en op de wereld en kunstzinnige oriŽntatie.†Daarmee†leggen we†een goede basis†om de wereld†en de toekomst†tegemoet te treden. Gewoon vanuit een†fijne dorpsschool in Purmerend.†

Wil je direct solliciteren? Reageer dan via†deze link.
Of neem dan contact op met onze†directeur Linda Hanraads via telefoonnummer:†0299-421385.


Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar ťťn type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas?

Contact opnemen

* Verplichte velden

Leerlingen aan het woord

"De juf is grappig"

"De juffen houden van grapjes en vinden pesten echt niet leuk!" - Leerling van obs De Koningsspil in Oosthuizen