Obs 't Pierement

Wij leggen de basis voor onbezorgd leren en een onbezorgd later. Vind jij dit ook belangrijk?
Obs 't Pierement zoekt:
  • per direct een leerkracht L11, 0.6-1.0 fte, voor de onderbouw. Zowel parttime als fulltime mogelijkheden.
  • per 24 oktober een leerkracht L10, 0.8-1.0 fte, voor de middenbouw. Zowel parttime als fulltime mogelijkheden.
Bouw je met ons mee aan een nieuw onderwijsconcept? We ontmoeten je graag!

Over obs 't Pierement
Obs 't Pierement is een kleinschalige school met een prima sfeer en een ruim schoolplein. Kinderen komen er met plezier naartoe om zichzelf en de wereld om hen heen te leren kennen. Dat doen ze onder meer door in thema's te werken die hun nieuwsgierigheid prikkelen en uitdagen om op onderzoek uit te gaan. Zo halen ze meer uit hun onderwijs. 't Pierement is een Vreedzame school. Dat betekent dat iedereen een stem heeft en verantwoordelijkheid voelt voor het wel en wee van de school. Leerkrachten, leerlingen en ouders gaan op een positieve manier met elkaar om en zorgen dat iedereen zich thuis voelt. Daarmee leggen we de basis voor onbezorgd leren en een onbezorgd later. 

Wil je direct solliciteren? Reageer dan via deze link.
Of neem dan contact op met onze directeur Sander Korver via telefoonnummer:
0299-460207.

Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas?

Contact opnemen

* Verplichte velden

Ouders aan het woord

"We voelen ons veilig op school"

"Het veilige klimaat binnen de klas van mijn zoon ervaar ik als zeer prettig. De manier waarop deze klas en ouders al sinds groep 3 met elkaar omgaan is hartverwarmend." - Ouder van obs De Delta in Purmerend