Obs 't Pierement

Wij leggen de basis voor onbezorgd leren en een onbezorgd later. Vind jij dit ook belangrijk?
Obs 't Pierement zoekt voor schooljaar 2021-2022:
  • een leerkracht L10, 1.0 WTF. Groep in overleg. Kan ook in twee parttime banen.
  • een leerkracht L10, 1.0 WTF. Groep in overleg. Groep 3 t/m 7 kunnen ook in twee parttime banen.

Over obs 't Pierement
Obs 't Pierement is een kleinschalige school met een prima sfeer en een ruim schoolplein. Kinderen komen er met plezier naartoe om zichzelf en de wereld om hen heen te leren kennen. Dat doen ze onder meer door in thema's te werken die hun nieuwsgierigheid prikkelen en uitdagen om op onderzoek uit te gaan. Zo halen ze meer uit hun onderwijs. 't Pierement is een Vreedzame school. Dat betekent dat iedereen een stem heeft en verantwoordelijkheid voelt voor het wel en wee van de school. Leerkrachten, leerlingen en ouders gaan op een positieve manier met elkaar om en zorgen dat iedereen zich thuis voelt. Daarmee leggen we de basis voor onbezorgd leren en een onbezorgd later. 

Wil je direct solliciteren? Reageer dan voor 9 mei via deze link.
Of neem dan contact op met onze directie Fred van der Lee en Sander Korver via telefoonnummers:
0299-460207.

Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Klasse
We zoeken collega's die eigenwijs genoeg zijn om meer te willen. Want juist buiten de gebaande paden ligt de toekomst. OPSPOOR klapt graag uit de school (of in ieder geval uit het klaslokaal). We zijn altijd bezig met onderwijs opnieuw vorm te geven zodat iedere leerling tot zijn recht komt. Individueel, in groepjes of door alle leerjaren heen. We zoeken geen mensen voor de klas, maar klasse mensen. Mensen met dezelfde ondernemende, creatieve geest als we onze leerlingen gunnen. Mensen die goed zijn met IT, maar nog beter willen worden. Mensen ook, die samenwerken en het belang van de leerling voorop stellen.

Solliciteren
Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas? Neem dan direct contact op met onze directie Fred van der Lee en Sander Korver. Via deze link of op telefoonnummer: 0299-460207.

Leerkrachten aan het woord

"OPSPOOR denkt mee en motiveert"

"Een lerende organisatie met daadkracht, voor mij fijn om voor te werken! Bij OPSPOOR wordt met ons meegedacht over welke kant het onderwijs op kan gaan. Je bent vrij om voorop te lopen en initiatief te tonen." - Medewerker van obs Wijdewormer