Obs 't Pierement

Om de wereld te ontdekken
Ken jij OPSPOOR al? Met 37 scholen één van de grote aanbieders van basis- en speciaal onderwijs in de Randstad. Elke dag kiezen honderden medewerkers, duizenden ouders en leerlingen voor ons.

Obs 't Pierement zoekt LB leerkrachten, 2.6 fte, voor de midden- bovenbouw. Zowel parttime als fulltime mogelijkheden.

Wil je direct solliciteren? Reageer dan via deze link.
Of neem dan contact op met Frieda Serné via telefoonnummer:
0299-460207.

Over obs 't Pierement
Obs 't Pierement is een kleinschalige school met een ruim schoolplein. Kinderen komen er met plezier naartoe om zichzelf en de wereld om hen heen te leren kennen. Dat doen ze onder meer door in thema's te werken die hun nieuwsgierigheid prikkelen en uitdagen om op onderzoek uit te gaan. Zo halen ze meer uit hun onderwijs. 't Pierement is een Vreedzame school. Dat betekent dat iedereen een stem heeft en verantwoordelijkheid voelt voor het wel en wee van de school. Leerkrachten, leerlingen en ouders gaan op een positieve manier met elkaar om en zorgen dat iedereen zich thuis voelt. Daarmee leggen we de basis voor onbezorgd leren en een onbezorgd later.

Contact opnemen

* Verplichte velden

Ouders aan het woord

"De school biedt een veilige, maar toch uitdagende omgeving"

"De school heeft bewezen niet bang te zijn voor verandering en probeert het beste uit het eigen team, kinderen en de ouders te halen." - Ouder van obs De Koningsspil in Oosthuizen