Obs H.M. van Randwijkschool

Onderzoekend leren is bij ons essentieel. Vind jij dit ook belangrijk?
Obs H.M. van Randwijkschool zoekt voor schooljaar 2021-2022:
  • een leerkracht L10, 0.8 WTF. Unit nader te bepalen. Kan ook in twee parttime banen.
  • een vervangende L10 leerkracht tot de kerst. 0.6 WTF, voor groep 1-2 *
* Deze functie betreft een tijdelijke vervanging. Gelukkig hebben we binnen OPSPOOR nog genoeg andere kansen en mogelijkheden. Dus mocht mocht de samenwerking bevallen, dan gaan we graag met je in gesprek voor een vaste baan binnen OPSPOOR.

Over obs H.M. van Randwijkschool 
Een ware wereldschool in Ilpendam. Dat is de H.M. van Randwijkschool. Want hier krijgen leerlingen de kans om de wereld te ontdekken in de veilige en gemoedelijke sfeer van een betrokken school met betrokken ouders. Onderzoekend leren is daarbij essentieel. De leerlingen geven hun eigen leerproces vorm en worden daarbij ondersteund door vakbekwame leerkrachten, moderne (digitale) middelen en nieuwe media. Samen met de ouders geven we ze de ruimte en het vertrouwen om hun talenten te ontplooien, of ze nou sociaal-emotioneel, creatief, cognitief of fysiek zijn. Want het zijn juist die talenten waarmee ze op hun allerbest zijn in de wereld van morgen. 

Wil je direct solliciteren? Reageer dan voor 9 mei via deze link.
Of neem dan contact op met onze directeur Tim Jongewaard via telefoonnummers: 06-28737211/020-4361817.
 
Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Klasse
We zoeken collega's die eigenwijs genoeg zijn om meer te willen. Want juist buiten de gebaande paden ligt de toekomst. OPSPOOR klapt graag uit de school (of in ieder geval uit het klaslokaal). We zijn altijd bezig met onderwijs opnieuw vorm te geven zodat iedere leerling tot zijn recht komt. Individueel, in groepjes of door alle leerjaren heen. We zoeken geen mensen voor de klas, maar klasse mensen. Mensen met dezelfde ondernemende, creatieve geest als we onze leerlingen gunnen. Mensen die goed zijn met IT, maar nog beter willen worden. Mensen ook, die samenwerken en het belang van de leerling voorop stellen.

Solliciteren
Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas? Neem dan direct contact op met onze directeur Tim Jongewaard. Via deze link of via telefoonnummers: 06 28737211/020-4361817.

Ouders aan het woord

"De school biedt een veilige, maar toch uitdagende omgeving"

"De school heeft bewezen niet bang te zijn voor verandering en probeert het beste uit het eigen team, kinderen en de ouders te halen." - Ouder van obs De Koningsspil in Oosthuizen