Obs Weidevogels

Tijd om je vleugels uit te slaan? Wij zoeken mensen met veerkracht. Heb jij dat ook?
Obs Weidevogels zoekt voor schooljaar 2021-2022 een leerkracht L10, 1.0 WTF, groep 1-2.

Over obs Weidevogels

Obs Weidevogels is een school waar boeiend onderwijs geboden wordt en waar de sfeer top is. Daar zorgen we met elkaar voor. En daarom zorgen we voor elkaar. We vinden het belangrijk dat leerlingen, leerkrachten, ouders en directie goed met elkaar omgaan en samenwerken. En we willen dat iedereen, ongeacht taal, achtergrond of pluimage zich veilig voelt. Daarom heeft Weidevogels gekozen voor de aanpak van De Vreedzame School. Tijd om je vleugels uit te slaan? Wij zoeken mensen met veerkracht. 

Wil je direct solliciteren? Reageer dan voor 9 mei via onze directeuren Margriet Reynders of Geoffrey Nijenhuis. Of neem telefonisch contact op via 0299-414847.
 
Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Klasse
We zoeken collega's die eigenwijs genoeg zijn om meer te willen. Want juist buiten de gebaande paden ligt de toekomst. OPSPOOR klapt graag uit de school (of in ieder geval uit het klaslokaal). We zijn altijd bezig met onderwijs opnieuw vorm te geven zodat iedere leerling tot zijn recht komt. Individueel, in groepjes of door alle leerjaren heen. We zoeken geen mensen voor de klas, maar klasse mensen. Mensen met dezelfde ondernemende, creatieve geest als we onze leerlingen gunnen. Mensen die goed zijn met IT, maar nog beter willen worden. Mensen ook, die samenwerken en het belang van de leerling voorop stellen.

Solliciteren
Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas? Neem dan direct contact op met onze directeuren Margriet Reynders en Geoffrey Nijenhuis. Via deze link of op telefoonnummer: 0299-414847.

Ouders aan het woord

"De school biedt een veilige, maar toch uitdagende omgeving"

"De school heeft bewezen niet bang te zijn voor verandering en probeert het beste uit het eigen team, kinderen en de ouders te halen." - Ouder van obs De Koningsspil in Oosthuizen