Obs Weremere

Word jij onze nieuwe collega met een creatieve geest, oog voor talent en hart voor het brein?
Obs Weremere zoekt een leerkracht LB, 0.6-1.0 fte, voor de bovenbouw. Zowel parttime als fulltime mogelijkheden.

Ben jij enthousiast en verbindend? Vind jij spelen en bewegen belangrijk in de ontwikkeling van kinderen? Solliciteer dan op een van deze functie en sluit aan bij ons team!


Wil je direct solliciteren? Reageer dan via deze link.
Of neem contact op met onze directeur Marleen Willemse via telefoonnummer: 075-6421420.


Over obs Weremere
Obs Weremere is een openbare basisschool in een gezellig dorp aan de Zaan in de gemeente Wormerland. Leerlingen, ouders én medewerkers komen er graag. De sfeer is goed, veilig en uitdagend. Want op Obs Weremere laten we kinderen graag zien dat ze meer kunnen dan ze denken. Met creatieve, vakoverstijgende werkvormen geven we leerlingen de kans te ontdekken en ontwikkelen waar ze goed in zijn. We hebben gekozen voor BCL: leren en begeleiden met breinkennis. En dat werpt zijn vruchten af. Onze leerlingen groeien in kennis, vaardigheden, maar bovenal in zelfvertrouwen. Wij zijn op zoek naar collega's met een creatieve geest, oog voor talent en hart voor het brein. 


Contact opnemen

* Verplichte velden

Leerlingen aan het woord

"Zelf een onderzoek starten"

"Ik vind het leuk om zelf een onderzoek te starten om antwoord op mijn vraag te krijgen. Anders komt het uit een boek en weet ik niet of het wel écht waar is!" - Leerling van obs H.M. Van Randwijkschool in Ilpendam