Obs Weremere

Word jij onze nieuwe collega met een creatieve geest, oog voor talent en hart voor het brein?
Obs Weremere zoekt per direct een leerkracht L10, 0.6-1.0 fte, voor de bovenbouw. Zowel parttime als fulltime mogelijkheden.

Ben jij enthousiast en verbindend? Vind jij spelen en bewegen belangrijk in de ontwikkeling van kinderen? Solliciteer dan op een van deze functie en sluit aan bij ons team!

Over obs Weremere
Obs Weremere is een openbare basisschool in een gezellig dorp aan de Zaan in de gemeente Wormerland. Leerlingen, ouders én medewerkers komen er graag. De sfeer is goed, veilig en uitdagend. Want op Obs Weremere laten we kinderen graag zien dat ze meer kunnen dan ze denken. Met creatieve, vakoverstijgende werkvormen geven we leerlingen de kans te ontdekken en ontwikkelen waar ze goed in zijn. We hebben gekozen voor BCL: leren en begeleiden met breinkennis. En dat werpt zijn vruchten af. Onze leerlingen groeien in kennis, vaardigheden, maar bovenal in zelfvertrouwen. Wij zijn op zoek naar collega's met een creatieve geest, oog voor talent en hart voor het brein. 

Wil je direct solliciteren? Neem dan contact op met onze directeur Marleen Willemse, via deze link.

Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas?

Contact opnemen

* Verplichte velden

Leerlingen aan het woord

"Zelf een onderzoek starten"

"Ik vind het leuk om zelf een onderzoek te starten om antwoord op mijn vraag te krijgen. Anders komt het uit een boek en weet ik niet of het wel écht waar is!" - Leerling van obs H.M. Van Randwijkschool in Ilpendam