Obs De Koningsspil

We helpen kinderen hun talenten te ontplooien. Wil jij daar ook aan bijdragen?
Obs De Koningsspil zoekt voor schooljaar 2021-2022 een vervangende onderwijsassistent wegens zwangerschapsverlof, 0.3 WTF, voor midden- of bovenbouw * 
* Deze functie betreft een tijdelijke vervanging. Gelukkig hebben we binnen OPSPOOR nog genoeg andere kansen en mogelijkheden. Dus mocht mocht de samenwerking bevallen, dan gaan we graag met je in gesprek voor een vaste baan binnen OPSPOOR.

Over obs De Koningsspil
Een onvergetelijke basisschooltijd en een uitstekende toekomst. Dat gunnen we de leerlingen op obs De Koningsspil. De Koningsspil is dé school van Oosthuizen en de omliggende dorpen en bevindt zich bovendien middenin de samenleving. We geven kinderen alles mee dat ze nodig hebben om daar hun weg in te vinden. Van de zaakvakken tot sociale vaardigheden, van natuur en techniek tot beweging. We helpen kinderen hun creatieve en andere talenten te ontplooien en leren ze waardering te hebben voor die van anderen. Want in je eentje ga je sneller, maar samen kom je verder. We geven onze leerlingen een ondernemende, samenwerkende houding mee en sturen ze met een gerust hart de toekomst in. 

Wil je direct solliciteren? Reageer dan voor 9 mei via deze link.
Of neem dan contact op met onze directeur Sieta Dolstra via telefoonnummers: 06-29404600/0299-403128.
 
Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Klasse
We zoeken collega's die eigenwijs genoeg zijn om meer te willen. Want juist buiten de gebaande paden ligt de toekomst. OPSPOOR klapt graag uit de school (of in ieder geval uit het klaslokaal). We zijn altijd bezig met onderwijs opnieuw vorm te geven zodat iedere leerling tot zijn recht komt. Individueel, in groepjes of door alle leerjaren heen. We zoeken geen mensen voor de klas, maar klasse mensen. Mensen met dezelfde ondernemende, creatieve geest als we onze leerlingen gunnen. Mensen die goed zijn met IT, maar nog beter willen worden. Mensen ook, die samenwerken en het belang van de leerling voorop stellen.

Solliciteren
Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas? Neem dan direct contact op met onze directeur Sieta Dolstra. Via deze link of op telefoonnummer: 06-29404600/0299-403128.

Leerkrachten aan het woord

"OPSPOOR denkt mee en motiveert"

"Een lerende organisatie met daadkracht, voor mij fijn om voor te werken! Bij OPSPOOR wordt met ons meegedacht over welke kant het onderwijs op kan gaan. Je bent vrij om voorop te lopen en initiatief te tonen." - Medewerker van obs Wijdewormer