Overzicht vacatures scholen


Wij zijn OPSPOOR: 37 scholen, 37 teams en duizenden kinderen. En wij solliciteren naar jouw talent!

En wij begrijpen best dat het kiezen van de juiste school moeilijk is. Daarom helpen wij je graag! We nodigen je uit voor een virtueel kopje koffie (of thee of water, dat mag natuurlijk ook). We kijken samen naar de verschillende vacatures en gaan op zoek naar de plek die naadloos past bij jouw wensen en jouw ambitie. Mail je naam, telefoonnummer en cv naar personeel@opspoor.nl en een van onze P&O Adviseurs neemt contact met je op.
á
á
áSchool áPlaats áFunctie áGroep áWTF áDirect reageren áVacature
Leerkrachten L10 á á á á á á
Het Kwartet Beets en Warder Leerkracht L10 7/8, 1/2 0,4/0,6-1,0 Mariska Buizer Klik
De Blauwe Morgenster (Dalton) Middenbeemster Leerkracht L10 1/2, 4 0,4/0,6 Maartje Syrier Klik
OBS De Wagemaker Landsmeer Leerkracht L10 6-8 0,6 Rene Straatmijer Klik
OBS De Ranonkel Purmerend Leerkracht L10 6/7/8 0,8 Daphne Ayi Klik


Solliciteren? Dan heb je bij OPSPOOR nadat je bent aangenomen direct recht op een arbeidsovereenkomst met zicht op een vaste aanstelling, ook als je vervanger bent. Wij bouwen namelijk graag aan een duurzame relatie en zoeken graag samen met jou naar de functie die bij jou past.

En staat jouw vacature er nu nog niet tussen? Houd dan de site in de gaten. De komende tijd wordt deze aangevuld met allerlei mooie vacatures op onze OPSPOOR scholen.

Ouders aan het woord

"De school biedt een veilige, maar toch uitdagende omgeving"

"De school heeft bewezen niet bang te zijn voor verandering en probeert het beste uit het eigen team, kinderen en de ouders te halen." - Ouder van obs De Koningsspil in Oosthuizen