Obs De Fuut

Onze leerlingen blijven letterlijk en figuurlijk in beweging en altijd gericht op de toekomst.
Obs De Fuut zoekt voor schooljaar 2021-2022 een leerkracht L10, 0.6 WTF, voor midden- of bovenbouw.

Over obs De Fuut
Obs De Fuut, dat is leren met lef. Want wij zijn constant in beweging en bieden avontuurlijk onderwijs. In het gebouw en onze vernieuwende buitenruimte hebben de leerlingen volop mogelijkheden tot bewegen, ontdekken en samenwerken. Het liefst over groepen heen, binnen en buiten de school. Want op De Fuut hebben we graag dat leren leuk is en dat iedereen zich thuis voelt. Leerlingen hebben zelf de regie over hun leerproces en bepalen met ondersteuning van de leerkracht hun eigen leerdoelen die passen bij hun eigen belevingswereld, talenten en leerstijl. Zo blijven ze letterlijk en figuurlijk in beweging en altijd gericht op de toekomst. 

Wil je direct solliciteren? Reageer dan voor 22 april via onze directeur Ellen Scherpenzeel. Of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 0299-653577.
 
Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Klasse
We zoeken collega's die eigenwijs genoeg zijn om meer te willen. Want juist buiten de gebaande paden ligt de toekomst. OPSPOOR klapt graag uit de school (of in ieder geval uit het klaslokaal). We zijn altijd bezig met onderwijs opnieuw vorm te geven zodat iedere leerling tot zijn recht komt. Individueel, in groepjes of door alle leerjaren heen. We zoeken geen mensen voor de klas, maar klasse mensen. Mensen met dezelfde ondernemende, creatieve geest als we onze leerlingen gunnen. Mensen die goed zijn met IT, maar nog beter willen worden. Mensen ook, die samenwerken en het belang van de leerling voorop stellen.

Solliciteren
Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas? Neem dan direct contact op met onze directeur Ellen Scherpenzeel. Via deze link of op telefoonnummer 0299-653577.

Ouders aan het woord

"De school biedt een veilige, maar toch uitdagende omgeving"

"De school heeft bewezen niet bang te zijn voor verandering en probeert het beste uit het eigen team, kinderen en de ouders te halen." - Ouder van obs De Koningsspil in Oosthuizen