Pozie

n dak voor 38 unieke scholen en duizenden kinderen in zes gemeenten. Dat is wat OPSPOOR te bieden heeft. Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen zicht hebben op de mogelijkheden die de toekomst met zich meebrengt. Deze zijn groots, want de toekomst bouwen de kinderen immers zelf.

Om dit zo goed als mogelijk te kunnen biedt OPSPOOR een gezonde en uitdagende leeromgeving, waarin de kennis en nieuwsgierigheid van de kinderen worden geprikkeld. Daarbij gunnen wij elk kind de best passende plek. Een plek die zorgt voor voldoende vertrouwen waarmee ze het grote avontuur van de toekomst aangaan.

Deze omgeving verschilt per straat, per wijk en per gemeente. Elke plek is tenslotte uniek. En daar zijn wij trots op. Om onze trots uit te dragen zijn zes gedichten geschreven door dichter en schrijver Mandy Pijl. Deze gaan over opgroeien en alle avonturen in de gemeenten Edam-Volendam, Oostzaan, Purmerend, Wormerland, Waterland en Landsmeer. Als inspiratie. Want door het avontuur aan te gaan, kun je je beste zelf ontdekken.

Gemeente Edam-Volendam
Gemeente Oostzaan
Gemeente Purmerend
Gemeente Wormerland
Gemeente Waterland
Gemeente Landsmeer

Leerkrachten aan het woord

"OPSPOOR denkt mee en motiveert"

"Een lerende organisatie met daadkracht, voor mij fijn om voor te werken! Bij OPSPOOR wordt met ons meegedacht over welke kant het onderwijs op kan gaan. Je bent vrij om voorop te lopen en initiatief te tonen." - Medewerker van obs Wijdewormer