Obs De Ranonkel

Obs De Ranonkel zoekt per 1 augustus 2022:
  • een leerkracht L10, 0.8 fte, voor groep 6.
  • een leerkracht L10, 0.4-0.6 fte, voor de groepen 1, 2 en 3. Het gaat om een intensieve samenwerking tussen deze drie groepen.

Over obs De Ranonkel
"Ik kan het. Ik kan het zelf. Ik hoor erbij." Dat is obs De Ranonkel in een notendop. De Ranonkel is een openbare basisschool waar leerlingen de wereld ontmoeten door te spelen, te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen. We richten ons op competenties (Ik kan het), autonomie (Ik kan het zelf) en op de relatie met anderen (Ik hoor erbij). Want leren gaat nou eenmaal beter als je plezier hebt en succes ervaart. We zetten in op de vaardigheden van de 21e eeuw en zorgen dat ze goed voorbereid de samenleving ingaan. Op De Ranonkel is iedereen welkom. We bieden een veilige omgeving waarbinnen leerlingen worden uitgedaagd hun eigen talenten te ontdekken en ontplooien. Ze mogen zichzelf zijn en trots op wat ze kunnen.

Wil je direct solliciteren? Reageer dan via deze link.
Of neem dan contact op met onze directeur Daphne Ayi via telefoonnummers: 06-24854795/ 0299-435595.


Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas?

Contact opnemen

* Verplichte velden

Ouders aan het woord

"De school biedt een veilige, maar toch uitdagende omgeving"

"De school heeft bewezen niet bang te zijn voor verandering en probeert het beste uit het eigen team, kinderen en de ouders te halen." - Ouder van obs De Koningsspil in Oosthuizen