Obs De Blauwe Morgenster

Maak jij leren leuk, zodat leerlingen zelf bedenken, zelf doen en zelfvertrouwen krijgen?
Obs De Blauwe Morgenster zoekt per 1 augustus 2022 L10 leerkrachten, 1.6 fte, voor de middenbouw (groep 4 en 6). Zowel parttime als fulltime mogelijkheden.

Over obs De Blauwe Morgenster
Zelfstandigheid, samenwerken, zelfvertrouwen. Obs De Blauwe Morgenster is een openbare Daltonbasisschool. Wij bereiden kinderen voor op hun toekomst door ze te stimuleren zelf te ontdekken. Want al doende leert men en dat leidt tot interessante vragen, antwoorden en oplossingen. De meeste docenten op De Blauwe Morgenster zijn gecertificeerd voor Daltononderwijs. Ze begeleiden leerlingen op hun eigen pad naar wie ze zijn en waar ze goed in zijn. Dat maakt leren leuker en lucratiever, wat de toekomst je ook brengt.

Wil je direct solliciteren? Reageer dan via deze link.
Of neem dan contact op met onze directeur Maartje Syrier via telefoonnummers: 06-22661460/0299-681940.


Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas?

Contact opnemen

* Verplichte velden

Ouders aan het woord

"De school biedt een veilige, maar toch uitdagende omgeving"

"De school heeft bewezen niet bang te zijn voor verandering en probeert het beste uit het eigen team, kinderen en de ouders te halen." - Ouder van obs De Koningsspil in Oosthuizen