Obs De Gouwzee

Op avontuur leer je pas wie je werkelijk bent. Ga jij met ons het avontuur aan?
Obs De Gouwzee zoekt voor schooljaar 2021-2022 een onderwijsassistent, 1.0 WTF, voor groep 1/2. Wij zoeken een initiatiefnemend, flexibel en een groepsdoorbrekende activiteitenbegeleider op gebied van taal en rekenen. 

Over obs De Gouwzee
Op De Gouwzee wordt ieder kind gezien en leert ieder kind naar zichzelf te kijken. We dagen ze uit onderzoekend te zijn en hun nieuwsgierigheid te volgen. We stimuleren kinderen om het beste uit zichzelf te halen. Leerlingen zijn op De Gouwzee mede-eigenaar van hun eigen leerproces. We begeleiden de leerlingen, samen met hun ouders, om inzicht te krijgen in hun eigen ontwikkeling door doelen te stellen en te evalueren. De leerkrachten van De Gouwzee hebben hart voor hun vak en in dat hart een plek voor elke leerling.

Wil je direct solliciteren? Reageer dan voor 9 mei via deze link.
Of neem dan contact op met onze directeur Marielle Everaars via telefoonnummers: 06-82479748/0299-653532.


Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Klasse
We zoeken collega's die eigenwijs genoeg zijn om meer te willen. Want juist buiten de gebaande paden ligt de toekomst. OPSPOOR klapt graag uit de school (of in ieder geval uit het klaslokaal). We zijn altijd bezig met onderwijs opnieuw vorm te geven zodat iedere leerling tot zijn recht komt. Individueel, in groepjes of door alle leerjaren heen. We zoeken geen mensen voor de klas, maar klasse mensen. Mensen met dezelfde ondernemende, creatieve geest als we onze leerlingen gunnen. Mensen die goed zijn met IT, maar nog beter willen worden. Mensen ook, die samenwerken en het belang van de leerling voorop stellen.

Solliciteren
Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas? Neem dan direct contact op met onze directeur Marielle Everaars. Via deze link of op telefoonnummers: 06-82479748/0299-653532.

Ouders aan het woord

"De school biedt een veilige, maar toch uitdagende omgeving"

"De school heeft bewezen niet bang te zijn voor verandering en probeert het beste uit het eigen team, kinderen en de ouders te halen." - Ouder van obs De Koningsspil in Oosthuizen