Obs De Harpoen

Ons onderwijs is toekomstgericht? Vind jij dit ook belangrijk?
Obs De Harpoen zoekt met de ingangsdatum van 1 augustus 2022 een L11 leerkracht, 0.8 fte, voor groep 1/2.

Over obs De Harpoen
Obs De Harpoen is een echte dorpsschool. Kinderen, ouders en leerkrachten kennen elkaar en de sfeer is warm. Een prima omgeving om groot in te worden. Op De Harpoen leren kinderen samenwerken en ontdekken ze waar ze goed in zijn. Want we geven ze graag een gezonde dosis zelfvertrouwen mee. Het onderwijs op De Harpoen is toekomstgericht. We werken in thema's, in groepjes en met moderne leermiddelen. Zo krijgen leerlingen de praktische én de sociaal-emotionele vaardigheden mee om zich te redden in een maatschappij die steeds in verandering is. Het zijn lessen voor het leven. We leggen er graag de basis voor. 

Wil je direct solliciteren? Reageer dan via deze link.
Of neem contact op met onze directeur Marieken Tekstra via telefoonnummers: 06-27444451
/075-6423839.

Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Benieuwd geworden naar ons?

Contact opnemen

* Verplichte velden

Leerkrachten aan het woord

"OPSPOOR denkt mee en motiveert"

"Een lerende organisatie met daadkracht, voor mij fijn om voor te werken! Bij OPSPOOR wordt met ons meegedacht over welke kant het onderwijs op kan gaan. Je bent vrij om voorop te lopen en initiatief te tonen." - Medewerker van obs Wijdewormer