DKC Het Parelhof

Parels groeien vanzelf, maar wij laten ze graag zo hard mogelijk glanzen. Geldt dit ook voor jou?
Dalton Kindcentrum Het Parelhof zoekt:
  • per direct een leerkracht LB, 0.4-1.0 fte, voor de onderbouw.
  • per 01-03-2023 een leerkracht LB, 1.0 fte, voor de midden-/bovenbouw. Zowel parttime als fulltime mogelijkheden.*

* Deze functie betreft een tijdelijke vervanging. Gelukkig hebben we binnen OPSPOOR nog genoeg andere kansen en mogelijkheden. Dus, mocht je de samenwerking bevallen, dan gaan we graag met je in gesprek voor een vaste baan binnen OPSPOOR.

Wil je direct solliciteren? Reageer dan via onze directeuren Joke Sibie of Ellen Scherpenzeel. Of neem telefonisch contact op via 0299-640610.

Over Kindcentrum Het Parelhof
Het Parelhof is een Dalton Kindcentrum in Purmer-Noord. Onderdeel van het kindcentrum is Openbare Daltonbasisschool het Parelhof. Een grote basisschool die knus en vertrouwd aanvoelt. Een uitstekende omgeving om te ontdekken waar je goed in bent en wat je het liefste doet. Of het nu creatief, sociaal, of intellectueel is, wij dagen uit en geven kinderen het vertrouwen om zich zo breed mogelijk te ontwikkelen. In vrijheid en verantwoordelijkheid. Parels groeien vanzelf, maar wij laten ze graag zo hard mogelijk glanzen.

Contact opnemen

* Verplichte velden

Ouders aan het woord

"We voelen ons veilig op school"

"Het veilige klimaat binnen de klas van mijn zoon ervaar ik als zeer prettig. De manier waarop deze klas en ouders al sinds groep 3 met elkaar omgaan is hartverwarmend." - Ouder van obs De Delta in Purmerend