Obs De Stap

We bieden leerlingen de ruimte om zich op eigen wijze te ontwikkelen.
Obs De Stap zoekt voor schooljaar 2021-2022 een L10 leerkracht, 0.6-1.0 WTF, voor de midden- of bovenbouw. Er zijn mogelijkheden voor een L11 leerkracht.

Over obs De Stap
Obs De Stap is een vooruitstrevende school met een heldere visie op de toekomst. We richten ons op digitale geletterdheid, samenwerking, het probleemoplossend vermogen en op sociale en culturele vaardigheden. We bieden leerlingen de ruimte om zich op eigen wijze te ontwikkelen. Niet alleen op de basisvaardigheden, maar ook op hun eigen talenten. Want ieder kind is anders en levert straks zijn eigen bijdrage aan de maatschappij. Obs De Stap heeft de sfeer en gemoedelijkheid van een dorpsschool, maar bereidt leerlingen voor op elke volgende stap de wijde wereld in. 

Wil je direct solliciteren? Reageer dan voor 22 mei via deze link.
Of neem dan contact op met onze directeur Ezra Stam via telefoonnummers: 020-4821930/06-11779182.
 
Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Klasse
We zoeken collega's die eigenwijs genoeg zijn om meer te willen. Want juist buiten de gebaande paden ligt de toekomst. OPSPOOR klapt graag uit de school (of in ieder geval uit het klaslokaal). We zijn altijd bezig met onderwijs opnieuw vorm te geven zodat iedere leerling tot zijn recht komt. Individueel, in groepjes of door alle leerjaren heen. We zoeken geen mensen voor de klas, maar klasse mensen. Mensen met dezelfde ondernemende, creatieve geest als we onze leerlingen gunnen. Mensen die goed zijn met IT, maar nog beter willen worden. Mensen ook, die samenwerken en het belang van de leerling voorop stellen.

Solliciteren
Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas? Neem dan direct contact op met onze directeur Ezra Stam. Via deze link of op telefoonnummers: 020-4821930/06-11779182.

Leerlingen aan het woord

"De juf is grappig"

"De juffen houden van grapjes en vinden pesten echt niet leuk!" - Leerling van obs De Koningsspil in Oosthuizen