Obs Oeboentoe

We bereiden leerlingen voor op een toekomst als ware wereldburgers.
Obs Oeboentoe zoekt met de ingangsdatum van 1 augustus 2022:
  • een leerkracht L10, 1.0 fte, voor groep 1/2.
  • een leerkracht L10, 1.0 fte, voor de middenbouw.
Voor elk een talent

Op onze school leggen leerlingen de basis van zelfvertrouwen voor de toekomst, omdat je hier talent(en) ontdekt en ontwikkelt. Niet alleen bij rekenen en taal, maar ook in onze thema's, in ons atelier of tijdens de Talentweken! Dan verzorgen experts van binnen en buiten de school verschillende workshops. Ook jij mag je hier ontwikkelen!

Over obs Oeboentoe
Oeboentoe is Afrikaans voor Eén-zijn. Want op obs Oeboentoe is iedereen anders, maar wel gelijk. Iedereen heeft zijn eigen talenten en met al die talenten bij elkaar kunnen we de wereld aan. In spel en onderzoek leren kinderen wie ze zijn en waar ze goed in zijn. Daarmee hebben ze alles in handen om samen te werken aan een gelukkige school en een gelukkige samenleving. Oeboentoe is een warme, uitnodigende buurtschool in de Afrikawijk in Purmerend. 's Ochtends werken de leerlingen op een gestructureerde manier aan taal- en rekenvaardigheid aan de hand van lesmethodes die bewezen effectief zijn. 's Middags zoeken we 'de echte wereld' op. Aan de hand van thema's gaan we op onderzoek uit. Niet alleen op school, maar juist ook daarbuiten. Zo bereiden we leerlingen voor op een toekomst als ware wereldburgers.

Wil je direct solliciteren? Reageer dan via onze directeur Tim Jongewaard. Of neem telefonisch contact op via telefoonnummers: 0299-480681/06-28737211.

Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas?

Contact opnemen

* Verplichte velden

Ouders aan het woord

"We voelen ons veilig op school"

"Het veilige klimaat binnen de klas van mijn zoon ervaar ik als zeer prettig. De manier waarop deze klas en ouders al sinds groep 3 met elkaar omgaan is hartverwarmend." - Ouder van obs De Delta in Purmerend