OPSPOOR Out of School

Al eens gehoord van OPSPOOR Out of School? Super! Wil je hier graag mee over weten? Lees dan snel verder.

Binnen OPSPOOR Out of School leren kinderen uitdagend van en met elkaar. Telkens met een ander thema en bijpassende activiteiten. Denk aan thema's zoals wetenschap & techniek, rekenen, duurzaamheid en sport & spel.

In de zomer van 2020-2021 startte OPSPOOR Out of School met het thema "Lego League", een activiteit in teamverband. Leerlingen ontwierpen samen een robot die met programmeren een parcours aflegde in een wedstrijd. Hoe de leerlingen tot het ontwerp zijn gekomen legden ze uit en presenteerden ze als team. Zo doen kinderen ervaring op en ontwikkelen ze zich op samenwerken, sportief gedrag en digitale techniek. Bekijk hier de aftermovie.

In de zomer van 2021-2022 was de tweede editie van OPSPOOR Out of School met het thema 'Green City'. Activiteiten op gebied van duurzaamheid stonden centraal. We hebben samen ontdekt hoe we leven in de stad van de toekomst, hoe we wonen, hoe we eten en hoe onze dag er precies uit kan gaan zien. Het was een top week! Bekijk hier de aftermovie.

Bij OPSPOOR Out of School werken uitsluitend professionals. Zie hier het team.
Heb je vragen? Neem dan contact op met Fleur en Deborah, de co÷rdinatoren van OPSPOOR Out of School, via outofschool@opspoor.nl.
á

Leerlingen aan het woord

"Trots op onze school"

"Wij zijn trots op onze school omdat we echt met onze tijd mee gaan" - Leerling van obs De Harpoen in Jisp