Obs De Bloeiende Perelaar

Leerlingen worden gestimuleerd om hun eigen krachten te ontdekken. Daar groeien én bloeien ze van. Net als wij.
Obs De Bloeiende Perelaar zoekt met de ingangsdatum van 1 augustus 2022 een leerkracht L10, 1.0 fte, voor groep 1/2. Zowel parttime als fulltime mogelijkheden.

Over obs De Bloeiende Perelaar
Op obs De Bloeiende Perelaar doen we dingen graag samen. Samen met leerlingen, met ouders en met de teamleden. Want samen betekent dat iedereen zich betrokken voelt en dat iedereen wordt gewaardeerd. We bundelen onze krachten en ondersteunen waar nodig. Zo heeft de groeiende Bloeiende Perelaar haar dorpskarakter weten te behouden. Op De Bloeiende Perelaar hebben we een duidelijke visie op onderwijs, de doelen zijn helder. Maar we hebben bijzondere waardering voor eigenwijsheid. Leerlingen worden gestimuleerd om hun eigen krachten te ontdekken. Daar groeien én bloeien ze van. Net als wij. 

Deze vacature is voor bepaalde tijd, maar we praten graag met je verder over een vaste aanstelling binnen OPSPOOR

Wil je direct solliciteren? Reageer dan via deze link.
Of neem contact op met onze directeur Judith den Otter via telefoonnummer: 06-13156810. Ook als je LIO-er of Lerarenondersteuner bent, horen we je graag.


Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.


Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas?

Contact opnemen

* Verplichte velden

 

Leerlingen aan het woord

"Zelf een onderzoek starten"

"Ik vind het leuk om zelf een onderzoek te starten om antwoord op mijn vraag te krijgen. Anders komt het uit een boek en weet ik niet of het wel écht waar is!" - Leerling van obs H.M. Van Randwijkschool in Ilpendam