Obs 't Carrousel

Ons motto is 'presteren met plezier'. Geldt dit ook voor jou?
Obs 't Carrousel zoekt voor schooljaar 2021-2022:
  • een L10 of L11 leerkracht, 2.0 WTF, voor de bovenbouw. L11 betreft een reken- of ICT-specialist.
  • een L10 of L11 leerkracht, 0.6 WTF, voor groep 4. L11 betreft een reken- of ICT-specialist.
Gezien de diverse leerlingpopulatie op 't Carrousel gaat de voorkeur uit naar kandidaten die affiniteit en/of ervaring hebben op het gebied van NT2. Ben je ICT- en/of rekenspecialist of wil je je hierin specialiseren, dan ligt hier een mooie uitdaging voor je.

Over obs 't Carrousel
Obs 't Carrousel is een sportieve, gezonde school. We moedigen leerlingen aan hun talenten te ontwikkelen, hun eigen records te breken en in teams te werken. Zo bereiden we ze voor op de toekomst die ze verdienen. Ons motto is 'presteren met plezier'. Want leren gaat makkelijk als je het leuk hebt. We richten ons daarbij op talent en teamgeest. Weten wie je bent en waar je goed in bent, vergroot het zelfvertrouwen. Zeker als je je talenten op je eigen niveau en eigen tempo mag ontwikkelen. Op 't Carrousel waarderen we iedereen dan ook om wie hij is en wat hij kan. Want met oog en respect voor elkaars talent ontstaat de mogelijkheid tot samenwerken. Zo leren de leerlingen van 't Carrousel dat iedereen ver kan komen, maar samen nog veel verder. 

Wil je direct solliciteren? Reageer dan voor 9 mei via deze link.
Of neem dan contact op met onze directeur Arianne Huizing via telefoonnummer: 0299-421990.


Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Klasse
We zoeken collega's die eigenwijs genoeg zijn om meer te willen. Want juist buiten de gebaande paden ligt de toekomst. OPSPOOR klapt graag uit de school (of in ieder geval uit het klaslokaal). We zijn altijd bezig met onderwijs opnieuw vorm te geven zodat iedere leerling tot zijn recht komt. Individueel, in groepjes of door alle leerjaren heen. We zoeken geen mensen voor de klas, maar klasse mensen. Mensen met dezelfde ondernemende, creatieve geest als we onze leerlingen gunnen. Mensen die goed zijn met IT, maar nog beter willen worden. Mensen ook, die samenwerken en het belang van de leerling voorop stellen.

Solliciteren
Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas? Neem dan direct contact op met onze directeur Arianne Huizing. Via deze link of op telefoonnummer: 0299-421990.

Ouders aan het woord

"De school biedt een veilige, maar toch uitdagende omgeving"

"De school heeft bewezen niet bang te zijn voor verandering en probeert het beste uit het eigen team, kinderen en de ouders te halen." - Ouder van obs De Koningsspil in Oosthuizen