Obs De Nieuwe Wereld

'Betekenisvol' is één van onze belangrijkste kernwaarden. Past dit ook bij jou?
Obs De Nieuwe Wereld zoekt een leerkracht LB, 0.6 fte, voor de middenbouw/bovenbouw.

Samenwerken, Groei, Meesterschap, Verantwoordelijkheid, eerlijk en veiligheid.

Wij werken aan een professionele cultuur met de methodiek van stichting Leerkracht. We zoeken iemand die echt als teamspeler mee wil werken om de school nog verder te ontwikkelen. Als leerkracht hecht je grote waarde aan goede afgestemde instructie en werk je handelings- en opbrengstgericht. We werken thematisch met de zaakvakken. We werken met de Vreedzame school en vinden bewegen belangrijk.

Wil je direct solliciteren? Reageer dan via deze link.
Of neem dan contact op met onze directeur Dennis van Alfen via telefoonnummer:
0299-647374.

Over obs De Nieuwe Wereld
Obs De Nieuwe Wereld is met recht een wereldschool. Iedereen is welkom, ongeacht zijn of haar achtergrond. We besteden daarom veel aandacht aan het principe samen leven, leren en werken en leggen daarmee het fundament voor een betrokken samenleving. Onze leerlingen krijgen mee dat iedereen anders is en juist daarom bijzonder. Verschil mag er wezen! Iedereen heeft zijn eigen talent en wij bieden de kans om die te benutten. Leerlingen voelen zich op De Nieuwe Wereld veilig en vrij om zichzelf te zijn.

Contact opnemen

* Verplichte velden

Ouders aan het woord

"We voelen ons veilig op school"

"Het veilige klimaat binnen de klas van mijn zoon ervaar ik als zeer prettig. De manier waarop deze klas en ouders al sinds groep 3 met elkaar omgaan is hartverwarmend." - Ouder van obs De Delta in Purmerend