Obs De Nieuwe Wereld

Wij leggen het fundament voor een betrokken samenleving. Vind jij dat ook belangrijk?
Obs De Nieuwe Wereld zoekt zoekt voor schooljaar 2021-2022:
  • een leerkracht L10, 0.4-0.6 WTF. Voor de middenbouw, groep 3 t/m 5
  • wegens zwangerschapsverlof een vervangende leerkracht L10 tot de kerstvakantie. De functie betreft 0.4 WTF, voor groep 5 en 6 *
  • wegens zwangerschapsverlof een vervangende leerkracht L10 tot de kerstvakantie. De functie betreft 0.6 WTF, voor groep 1 t/m 3 *
* Deze functie betreft een tijdelijke vervanging. Gelukkig hebben we binnen OPSPOOR nog genoeg andere kansen en mogelijkheden. Dus mocht mocht de samenwerking bevallen, dan gaan we graag met je in gesprek voor een vaste baan binnen OPSPOOR.

Wij werken aan een professionele cultuur. We zoeken iemand die echt als teamspeler mee wil werken om de school nog verder te ontwikkelen. Als leerkracht hecht je grote waarde aan goede afgestemde instructie en werk je handelings- en opbrengstgericht.   

Over obs De Nieuwe Wereld
Obs De Nieuwe Wereld is met recht een wereldschool. Iedereen is welkom, ongeacht zijn of haar achtergrond. We besteden daarom veel aandacht aan het principe samen leven, leren en werken en leggen daarmee het fundament voor een betrokken samenleving. Onze leerlingen krijgen mee dat iedereen anders is en juist daarom bijzonder. Verschil mag er wezen! Iedereen heeft zijn eigen talent en wij bieden de kans om die te benutten. Leerlingen voelen zich op De Nieuwe Wereld veilig en vrij om zichzelf te zijn. 

Wil je direct solliciteren? Reageer dan voor 9 mei via deze link.
Of neem dan contact op met onze directeur Dennis van Alfen via telefoonnummers: 06-13551338
/0299-647374.

Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Klasse
We zoeken collega's die eigenwijs genoeg zijn om meer te willen. Want juist buiten de gebaande paden ligt de toekomst. OPSPOOR klapt graag uit de school (of in ieder geval uit het klaslokaal). We zijn altijd bezig met onderwijs opnieuw vorm te geven zodat iedere leerling tot zijn recht komt. Individueel, in groepjes of door alle leerjaren heen. We zoeken geen mensen voor de klas, maar klasse mensen. Mensen met dezelfde ondernemende, creatieve geest als we onze leerlingen gunnen. Mensen die goed zijn met IT, maar nog beter willen worden. Mensen ook, die samenwerken en het belang van de leerling voorop stellen.

Solliciteren
Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas? Neem dan direct contact op met onze directeur Dennis van Alfen. Via deze link of via telefoonnummers: 06-13551338/0299-647374.

Leerlingen aan het woord

"Trots op onze school"

"Wij zijn trots op onze school omdat we echt met onze tijd mee gaan" - Leerling van obs De Harpoen in Jisp