Obs De Eendragt

Wil jij onze leerlingen de vrijheid, ruimte en structuur bieden om op ontdekkingstocht te gaan?
Obs De Eendragt zoekt een leerkracht L10, 0.4-1.0 fte, voor de middenbouw/bovenbouw. Zowel fulltime als parttime mogelijkheden.

We werken groepsdoorbrekend met ruimte voor spel en ontdekkend leren. Zo sluiten we aan bij de manier waarop jonge kinderen leren! Heb jij interesse? We gaan graag met je in gesprek over jouw talenten en welke taken binnen onze school het best bij jou passen.

De Eendragt, waar je speelt, leert en lacht!

Over obs De Eendragt
Op Obs De Eendragt werk je in een fijn team dat samen zorgt voor goed en mooi onderwijs. We bieden kinderen een veilige plek waar ze de vrijheid, ruimte en structuur krijgen om op ontdekkingstocht te gaan. Zo verwerven ze de kennis en (sociale) vaardigheden die ze nu en in de toekomst nodig hebben. 
Obs De Eendragt is een Vreedzame school. Leerlingen worden gezien, hebben een stem en leren zelfstandig conflicten oplossen. We willen dat iedereen zich thuis voelt, elke dag. Door met een persoonlijke begroeting te beginnen laten we dagelijks zien dat iedereen er mag zijn. 

Wil je direct solliciteren? Reageer dan via deze link.
Of neem dan contact op met onze directeur Brenda Dik via telefoonnummer: 06-18592619.
 
Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas?

Contact opnemen

* Verplichte velden

Leerlingen aan het woord

"Zelf een onderzoek starten"

"Ik vind het leuk om zelf een onderzoek te starten om antwoord op mijn vraag te krijgen. Anders komt het uit een boek en weet ik niet of het wel écht waar is!" - Leerling van obs H.M. Van Randwijkschool in Ilpendam