Obs Wijdewormer

Wil jij de leerlingen de ruimte geven om te groeien en hun eigen unieke talenten te ontplooien?
Obs Wijdewormer zoekt voor schooljaar 2021-2022:
  • een vervangende L10 leerkracht, 0.6 WTF, voor groep 1-2. Met uitzicht op vaste aanstelling *
  • een vervangende L10 leerkracht tot de herfstvakantie. 0.4 WTF voor onderbouw/middenbouw *
Deze functie betreft een tijdelijke vervanging. Gelukkig hebben we binnen OPSPOOR nog genoeg andere kansen en mogelijkheden. Dus mocht mocht de samenwerking bevallen, dan gaan we graag met je in gesprek voor een vaste baan binnen OPSPOOR.

Over Obs Wijdewormer
Obs Wijdewormer staat voor persoonlijke aandacht. Dat is onze kracht. We zijn een fijne dorpsschool waar iedereen elkaar kent. Als Vreedzame school kiezen we ervoor dat ten volste te benutten. We hebben oog en oor voor alle leerlingen en iedereen heeft een stem. Leerlingen werken samen en problemen lossen ze samen op. Kinderen krijgen op obs Wijdewormer de ruimte te groeien en te bloeien en hun eigen unieke talenten te ontplooien. Naast de reguliere basiskennis, leren onze leerlingen om samen te werken, voor zichzelf op te komen en initiatief te tonen. Daarmee zijn ze goed voorbereid op de toekomst. Want hoewel we nog niet weten hoe de wereld er dan uitziet, weten we wel met welke vaardigheden ze hun toekomst vorm kunnen geven. We hebben er alle vertrouwen in dat ze goed terecht gaan komen.  

Wil je direct solliciteren? Reageer dan voor 9 mei via deze link.
Of neem dan contact op met onze directeur Marieken Tekstra via telefoonnummer: 06-2744451/0299-425477.


Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Klasse
We zoeken collega's die eigenwijs genoeg zijn om meer te willen. Want juist buiten de gebaande paden ligt de toekomst. OPSPOOR klapt graag uit de school (of in ieder geval uit het klaslokaal). We zijn altijd bezig met onderwijs opnieuw vorm te geven zodat iedere leerling tot zijn recht komt. Individueel, in groepjes of door alle leerjaren heen. We zoeken geen mensen voor de klas, maar klasse mensen. Mensen met dezelfde ondernemende, creatieve geest als we onze leerlingen gunnen. Mensen die goed zijn met IT, maar nog beter willen worden. Mensen ook, die samenwerken en het belang van de leerling voorop stellen.

Solliciteren
Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas? Neem dan direct contact op met onze directeur Marieken Tekstra. Via deze link of op telefoonnummers: 06-2744451/0299-425477.

Leerlingen aan het woord

"De juf is grappig"

"De juffen houden van grapjes en vinden pesten echt niet leuk!" - Leerling van obs De Koningsspil in Oosthuizen