Obs Wijdewormer

Wil jij de leerlingen de ruimte geven om te groeien en hun eigen unieke talenten te ontplooien?
Obs Wijdewormer zoekt een leerkracht LB, 0.4-0.8 fte, voor de middenbouw. Zowel parttime als fulltime mogelijkheden.

Ben jij de leerkracht, leerkrachtondersteuner of onderwijsassistent die wij zoeken? Kom in contact, dan bespreken we de mogelijkheden!

Wil je direct solliciteren? Reageer dan via deze link.
Of neem dan contact op met onze directeur Astrid Steenman via telefoonnummer: 0299-425477.


Over Obs Wijdewormer
Obs Wijdewormer staat voor persoonlijke aandacht. Dat is onze kracht. We zijn een fijne dorpsschool waar iedereen elkaar kent. We hebben oog en oor voor alle leerlingen en iedereen heeft een stem. Leerlingen werken samen en problemen lossen ze samen op. Kinderen krijgen op obs Wijdewormer de ruimte te groeien en te bloeien en hun eigen unieke talenten te ontplooien. Naast de reguliere basiskennis, leren onze leerlingen om samen te werken, voor zichzelf op te komen en initiatief te tonen. Daarmee zijn ze goed voorbereid op de toekomst. Want hoewel we nog niet weten hoe de wereld er dan uitziet, weten we wel met welke vaardigheden ze hun toekomst vorm kunnen geven. We hebben er alle vertrouwen in dat ze goed terecht gaan komen.

Contact opnemen

* Verplichte velden

Leerkrachten aan het woord

"OPSPOOR denkt mee en motiveert"

"Een lerende organisatie met daadkracht, voor mij fijn om voor te werken! Bij OPSPOOR wordt met ons meegedacht over welke kant het onderwijs op kan gaan. Je bent vrij om voorop te lopen en initiatief te tonen." - Medewerker van obs Wijdewormer