Obs De Kweekvijver

Vind jij kunst en cultuur naast de kernvakken taal, lezen en rekenen ook erg belangrijk?
Obs De Kweekvijver zoekt:
  • per direct een leerkracht L10, 1.0 fte, voor groep 6.
  • per direct een leerkracht L10, 0.8 fte.
Samenwerking, aandacht, lef, vertrouwen en creativiteit.

Over obs De Kweekvijver
Steengoed onderwijs is zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt z'n kansen en talenten maximaal te benutten. Zo denken wij er op Obs De Kweekvijver over. Wij staan voor samenwerken, aandacht, lef, creativiteit en vertrouwen. Wij zijn een school met hart voor kunst en cultuur, werken met vakdocenten gym en muziek en bieden een inwerktraject met een collegiale coach. Wij zijn een Vreedzame school en vinden een sterk pedagogisch klimaat belangrijk. We werken met stichting Leerkracht, bieden onderwijs op maat en vinden samenwerking met ouders heel gewoon. 

Wil je direct solliciteren? Reageer dan via onze directeur Daphne Ayi. Of neem telefonisch contact op via telefoonnummers 075-6841332 / 06-24854795.
 
Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.
 

Solliciteren
Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas?

Contact opnemen

* Verplichte velden

Ouders aan het woord

"De school biedt een veilige, maar toch uitdagende omgeving"

"De school heeft bewezen niet bang te zijn voor verandering en probeert het beste uit het eigen team, kinderen en de ouders te halen." - Ouder van obs De Koningsspil in Oosthuizen