De Koempoelan

Elke dag een nieuwe kans om te leren en erachter te komen waar je goed in bent
Obs De Koempoelan zoekt per 1 augustus 2022 een leerkracht L10, 1.0 fte, voor de middenbouw/bovenbouw. Zowel parttime als fulltime mogelijkheden.*

* Deze functie betreft een tijdelijke vervanging met uitzicht op vast.

Over obs De Koempoelan
Obs De Koempoelan is de oudste basisschool van de Weidevenne. Wij geven onze leerlingen en medewerkers elke dag een nieuwe kans om te leren en erachter te komen waar ze goed in zijn. Op De Koempoelan nodigen we leerlingen uit zich te verwonderen en de wereld te ontdekken. Door fouten te maken, leren ze die wereld en zichzelf beter begrijpen. Aan ons de eer ze de veiligheid en het vertrouwen te geven dat ze daarvoor nodig hebben. We luisteren naar de leerlingen en geven ze mee dat ze dromen en doelen kunnen bereiken met lef en nieuwsgierigheid. Wat die dromen en doelen ook zijn. Daarom zoeken we mensen die 'twee fout' verkiezen boven eenvoud.   

Wil je direct solliciteren? Reageer dan via deze link.
Of neem dan contact op met onze directeur Deborah Goudland via telefoonnummer: 0299 472048.

 
Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas?

Contact opnemen

* Verplichte velden

Leerkrachten aan het woord

"OPSPOOR denkt mee en motiveert"

"Een lerende organisatie met daadkracht, voor mij fijn om voor te werken! Bij OPSPOOR wordt met ons meegedacht over welke kant het onderwijs op kan gaan. Je bent vrij om voorop te lopen en initiatief te tonen." - Medewerker van obs Wijdewormer